Konvict Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nu poate posta linkuri pe forum pt ca nu are indeajuns de multe posturi, defapt are 0 :)) asa ca am sa il pun eu in locul lui. Nu m-am uitat la clip, am sa ma uit maine ^_^ Huskar daca nu pui clipul esti las :nanana:
Xploid Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 daca nu-l pui e clar :) frumos AutoQ :nanana:
Dumnezeu Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ar fi culmea sa puna si el si sa nu aibe auto qqq @cei asta care are mai bun pcu +netu+autoqqq :tiphat:
Xploid Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 asta ar insemna sa ia >DarK< permanent ca a folosit auto q
Coxat Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 asta ar insemna sa ia >DarK< permanent ca a folosit auto q asta ar insemna sa ia Gunit,Biggles 99 ca au folosit auto q, Unde vezi auto q ? esti orb ? nu vezi tot desktop'u ?
Konvict Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 A trecut o zi si Huskar tot nu a ulpoadat clipul ^_^
Tsubaki-Sanjuro Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 asta ar insemna sa ia >DarK< permanent ca a folosit auto q asta ar insemna sa ia Gunit,Biggles 99 ca au folosit auto q, Unde vezi auto q ? esti orb ? nu vezi tot desktop'u ? Nu, inca nu avem o regula legata de auto combo si auto Q. Asa k mai luati apa in Gura k faceti praf FOLOSITI FARA FRICA AUTO-Q SI AUTO-COMBO DAR FARA SPEED :tiphat:
Xploid Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 asta ar insemna sa ia >DarK< permanent ca a folosit auto q asta ar insemna sa ia Gunit,Biggles 99 ca au folosit auto q, Unde vezi auto q ? esti orb ? nu vezi tot desktop'u ? Nu, inca nu avem o regula legata de auto combo si auto Q. Asa k mai luati apa in Gura k faceti praf FOLOSITI FARA FRICA AUTO-Q SI AUTO-COMBO DAR FARA SPEED :tiphat: de acuma o sa mergem la CS cu auto Q fara frica, ca nu se da ss pentru asa ceva
Tsubaki-Sanjuro Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 asta ar insemna sa ia >DarK< permanent ca a folosit auto q asta ar insemna sa ia Gunit,Biggles 99 ca au folosit auto q, Unde vezi auto q ? esti orb ? nu vezi tot desktop'u ? Nu, inca nu avem o regula legata de auto combo si auto Q. Asa k mai luati apa in Gura k faceti praf FOLOSITI FARA FRICA AUTO-Q SI AUTO-COMBO DAR FARA SPEED :tiphat: de acuma o sa mergem la CS cu auto Q fara frica, ca nu se da ss pentru asa ceva pai nu vezi pe ce data e mesajul nu au fost in stare sa scrie cateva litere in Regulament de atatea luni :whistle:
Xploid Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 asta ar insemna sa ia >DarK< permanent ca a folosit auto q asta ar insemna sa ia Gunit,Biggles 99 ca au folosit auto q, Unde vezi auto q ? esti orb ? nu vezi tot desktop'u ? Nu, inca nu avem o regula legata de auto combo si auto Q. Asa k mai luati apa in Gura k faceti praf FOLOSITI FARA FRICA AUTO-Q SI AUTO-COMBO DAR FARA SPEED :tiphat: de acuma o sa mergem la CS cu auto Q fara frica, ca nu se da ss pentru asa ceva pai nu vezi pe ce data e mesajul nu au fost in stare sa scrie cateva litere in Regulament de atatea luni :whistle: inseamna ca daca eu folosesc auto Q si ma filmez nu imi da nimenea ss?..
GhemotoK Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 dark pe langa faptul ca e full,itme/arme bune stie si sa joace...stiu e greu sa crezi si sa realizezi atunci cand te crezi suprem,cand tu te crezi regele sau cel mai bun jucator...uitati-va ma de doua ori la voi ,chiar credeti ca sunteti asa de buni????
Xploid Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 dark pe langa faptul ca e full,itme/arme bune stie si sa joace...stiu e greu sa crezi si sa realizezi atunci cand te crezi suprem,cand tu te crezi regele sau cel mai bun jucator...uitati-va ma de doua ori la voi ,chiar credeti ca sunteti asa de buni???? nu a zis nimenea ca nu stie sa joace,, aici se vorbeste despre autoQ a lu dark
Konvict Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Uita-te in plangerea impotriva lor ca toti care au filmat folosesc auto q, Biggles sa mai dat si de gol ca foloseste elite.