Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BlackAngel

[Rezolvat]Lolyt@ - Limbaj + Kill banca

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Mitza

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Lolyt@

Screenshot-uri: YRRAS.pngEkFS7.png

Descriere a situatiei : Eram la banca la war am omorat toti rivali si majoritatea aveam jumate hp sau 0 asa ca mam dus banca sa iau hp lolyt@ a dat in mine iam zis poate iti fac si post copile si a zis copil esti tu am 16 ani si a injurat nu vreau sa zic ce . Apoi ma omorat in banca

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Mihnea , Vicentzo , JustinPA

Martori: Boond

Posted

Numele meu în joc: Mitza

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Lolyt@

Screenshot-uri: YRRAS.pngEkFS7.png

Descriere a situatiei : Eram la banca la war am omorat toti rivali si majoritatea aveam jumate hp sau 0 asa ca mam dus banca sa iau hp lolyt@ a dat in mine iam zis poate iti fac si post copile si a zis copil esti tu am 16 ani si a injurat nu vreau sa zic ce . Apoi ma omorat in banca

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Mihnea , Vicentzo , JustinPA

Martori: Boond

am uitat sa pun poza cu limbajul imi cer scuze WJaW9.png sunt stelute dar presupun ca se intelege ce a zis ( unde am sters a zis un prieten cv urat si nu vreau sa se vada :) )

Posted

Lolyt@ primeste jail 1 ora si un avertisment verbal , dat fiind faptul ca este incepator si nu cunoaste toate regulile jocului.

Aviz si tie blackangel , si celorlalti care faceti plangeri, uitati-va si la levelul jucatorului reclamat , daca are lvl 1 si va ataca in banca explicatii ca nu este voie si poate fi pedepsit.

Nu castigati nimic daca faceti plangeri jucatorilor de lvl mic , trebuie invatati .

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...