Converse. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Numele meu în joc: Converse Numele EXACT celui pe care îl reclam: Windsor si Lezak (unul si acelasi) Screenshot-uri: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Dupa cum vedeti va puteti uita pe mini-map , si la timp ce fel se teleporteaza si la al doilea cont ... ARMS Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Nu erau Martori: SS
TechnoRunner Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Prietene stai cu mine in duba si te dai de gol ca ai sobeit :)) , esti tare frate :-j Poza: Click :whistle:
Converse. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Vad ca tu stii si cum se numeste sobeit :)) , daca zici ca am eu sobeit de ce ai si check pus , si pe mini map la 3 secunde te teleportai , si m-am urcat cu tine in duba :)) ca sa iti vada lumea nicku , si pe al doilea cont de ce aruncai cu molotov in mine ? Pe langa faptul ca vreai sa ma si "mituiesti":)) ... + ca nu sunt trucker In pozele care le-am facut eu ma teleportam pe mini-map nu ? PS: Intr-adevar esti un player corect si adevarat, astept decizia unui admin :P , Atat am avut de spus
Alexutssu. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Imi cer scuze ca intervin , No warn , Dar eram azi dimineata la pariuri , m-am dus apoi pana in banca sa-mi scot niste bani , iar acest Converse era cu bike , a sarit o data de la banca si a ajuns fix la usa de la pariuri , I-am spus si eu sa nu mai foloseasca ca nu este frumos . #-o
Converse. Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 :)))) WTF , Cel mai sa se uite adminul in loguri si sa vada ip-urile ;) NOT SPAM!
Dima Dan Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Lezak primeste ban permanent pentru weapon hack.