<Ioana> Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Numele meu în joc: .mitica Numele EXACT celui pe care îl reclam: nonamethebest Screenshot-uri: http://postimage.org/image/3y60gyiq9/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): am intrat frumos la pariuri , am pariat , si cand sa ies ... a dat dovada de nesimtire. nu e nevoie sa repet, se vede in poza. nu accept un asemenea comportament . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: ceilalti de pe acolo
LapTEEE Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Scuteste-ma ... era o gluma .. ce stii tu sa accepti la cei 12 ani ai tai? Nu ma puteai ruga frumos sa termin? Ce sensibili sunteti ma/ce sensibila esti ;o Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): am intrat frumos la pariuri , am pariat , si cand sa ies ... a dat dovada de nesimtire. nu e nevoie sa repet, se vede in poza. nu accept un asemenea comportament . Pai sunt un nesimtit . Asa voi fii mereu . Generatia facebook !
Dima Dan Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 nonamethebest primeste un avertisment verbal... Incercati sa nu mai fiti asa sensbili si sa suportati o gluma . :closed: