Jump to content
Guest pizzaman

Nelimitat - 1 mbit?

Recommended Posts

Guest pizzaman
Posted

>Din 1 Dec se modifica toate abonamentele Cable Link, de exemplu:

>

>Abonamentul actual de 9$ - 1Giga - 256 k/s metropolitan gratuit

>devine din 1 dec:

>9$ - 2 Giga la 256 k/s si in continuare (dupa depasirea celor 2 giga) nelimitat la >128 k/s. Transferul pe metropolitana ramane necontorizabil.

Este Dec 3....

Siiiii???

Posted

Ala era un zvon care nu cred ca se va realiza vreodata. Iar modificari de abonamente se fac, dar nu pt useri individuali, ci pt retele de cartier, era un thread pe aici...

Posted

In oferta se zice ca e 256 Kb/s adik 30 KB/s [ 1 bit( b )=1 bite ( B ) ]

E un fel de smecherie de marketing ca sa zic asa...

Deci din 256 Kb/s garantat ai 256 Kb/s (eu cel putin ii am constant )

Posted

lol ... mai bine sa nu faca ... la rds daca schimbi ceva .. fie el modem , IP ... orice ... ... este montat gresit .... dupaia trebuie tu sa te duci si sa faci skandal ... dupaia o sa meara ... :D

Posted

Daa garantat ,asta s-o crezi tu , banda nu este garantata pentru ca daca era garantata atunci eu nu downloadam cu 3,5-max8 KB/s ei au zis ca maxim poti sa ai 32KB/s inafara retelei metro(yeah sure!!).Eu downloadez pe dc++ cu maxim 10KB/s de pe huburile lor asa ca eu na vad cum banda ar putea fi garantata!! :angry:

Eu oricum am o problema cu conectiunea , si o sa ma duc la ei la sediu sa fac putin(putin de tot! :) ) scandal ca nu se mai poate asa!

Garantat ai la broadband , cred nu stiu sigur dar e scump, asa ca mai bine dute la astral... B)

Posted

SINCER ? NU STII NIMIK....."nwradu" zice bine .... :D

oricum la rds inafara de fibra lor cable-ul e cam praf ... dar ce s-o mai lungim.....peste tot CA=TV e praf ..... 30k/s

Posted

SINCER ? NU STII NIMIK....."nwradu" zice bine .... :D

oricum la rds inafara de fibra lor cable-ul e cam praf ... dar ce s-o mai lungim.....peste tot CA=TV e praf ..... 30k/s

Las-o mai moale cu ironiile de 2 lei, "Mr. Bandwidth".

Posted

Virus, problema se pune si la cat si ce tragi de pe net. Sunt unii care trag orice film, orice joc, le scriu pe cd-uri si gata. La aia le-o trebui banda mare. Mie imi ajunge Cablelinkul deocamdata, la care dau 300.000 pe luna, am ip routabil, latency mic de tot la orice joc, mi-a mers mereu la parametrii maximi din contract, inca mi-au dat si linie telefonica pe gratis si cum am destui prieteni tot pe Cablelink, vorbesc gratuit cu ei toata ziua in limita minutelor incluse...

Posted

PAi mie nu-mi convine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vecinul meu (care s-ia facut contact acu 3 sapt) - la 9$ are :

2 Giga la 256 si dupa ce depaseste 2 giga > nelimitat la 128 k

Si eu care am de cateva luni tot la 9$ am:

1 Giga la 256 si daca depasesc platesc.

Nu e corect, atunci renunt si imi fac din nou abonament.

Adica vecinul meu (un etaj mai sus, nu e vorba de nici o retea de bloc) plateste tot cat mine si are nelimitat (la trafic).

Aici apare o mica/mare dilema pt RDS!

Posted

Nu stiu daca iti poti intrerupe abonamentul si sa faci altul nou imediat. Asta e, de aia se numesc oferte speciale. Si la telefonia mobila e asa, iti faci azi abonament si maine descoperi ca a inceput oferta cu telefoane ieftine si abonament gratis jumate de an...

Ca veni vorba, cei care se aboneaza zilele astea la Cablelink, mai beneficiaza de abonament gratuit la RDS.Tel si minute incluse?

Posted

Ca veni vorba, cei care se aboneaza zilele astea la Cablelink, mai beneficiaza de abonament gratuit la RDS.Tel si minute incluse?

Cred ca da, iti spun sigur cand primesc factura ;)

Guest pizzaman
Posted

>Vecinul meu (care s-ia facut contact acu 3 sapt) - la 9$ are :

>2 Giga la 256 si dupa ce depaseste 2 giga > nelimitat la 128 k

>Si eu care am de cateva luni tot la 9$ am:

>1 Giga la 256 si daca depasesc platesc.

>Nu e corect, atunci renunt si imi fac din nou abonament.

DA! NU E CORECT!

Posted

nwradu ... sorry dar eu vb fac o greseala

vb in numele meu care am nelimitat ...

sincer ... e aiurea sa ai limita de download ... cand te gadesti ca eu dau jos cam 1-2 filme pe zi .... as putea sa iau mai multe dar n-am timp.....nush ce m-as face cu 2 GB aia :unsure:

powersurge -> nu ironizez ... multi convunda chestia asta ... eu spun o realitate ...

nici eu nu stiu prea multe despre calculatoare....dar altii care stiu mult mai putin k mine se dau zmei pe acilea ... asa de chestie .... ms :blink:

Posted

Pizzaman

te rog editeaza mesajul si sterge poza (sau sa o stearga un moderator)

aceasta oferta nu are legatura cu noi.........

aceasta oferta este o oferta pt cei ce sunt in retelele de bloc

nu face decat sa ne induca in eroare (sunt sigur ca nu a fost intentia lui pizaman)

Guest pizzaman
Posted

Este oferta reala si valida? DA....

De ce stergere?

Guest pizzaman
Posted

>Nu e corect, atunci renunt si imi fac din nou abonament.

Renunt, fac abonament de bloc....

Si....

Fac abonament pt cei ce sunt in retelele de bloc...

Perfect!

Posted

Aceasta oferta o cunosc si eu si cei ce au prins Thread-ul meu despre Schimbarile abonamentelor RDS (inainte de a fi sters).

Este o oferta ce nu ne priveste pe noi. Este o offerta distincta pentru cei ce sunt connectati in acest moment intr-o retea de bloc.

Din acest motiv te-am rugat sa o scoti - pentru ca incurca lucrurile si mai mult (din moment ce nu ne afecteaza pe noi - noi nu suntem in retele de bloc)

Guest ingineru1978
Posted

Salutare ...

Vreau sa salut in special pe cei care sunt in reteaua RDS ... B)

Sunt abonat RDS de aprox. 1 luna ... deci "boboc" in aceasta retea

Problema este ca: pizzaman si puiuraul (am impresia ca suntem vecini

adica pe centru) AU DREPTATE.

Pai ce se intampla cu traficu nelimitat ... ia auziti fratzilor ... am fost la RDS la

sediu sa ii intreb care este treaba cu traficul nelimitat de la 1 Decembrie shi sa

vezi, imi spune o fetitza de acolo:

" Traficul pentru 9 USD este de 2 GB iar daca il depasesti scade latimea de banda de la 256 Kbps la 128 Kbps"

la care ii spun: "cine imi garanteaza este asa cum spui ?"

Raspuns: "Daca iti apar depasiri pe factura vii la mine shi discutam ..."

Intrebare la popor: "Pai ce sa mai cred eu oameni buni ? " :blink:

Posted

Salutare ...

Vreau sa salut in special pe cei care sunt in reteaua RDS ... B)

Sunt abonat RDS de aprox. 1 luna ... deci "boboc" in aceasta retea

Problema este ca: pizzaman si puiuraul (am impresia ca suntem vecini

adica pe centru) AU DREPTATE.

Pai ce se intampla cu traficu nelimitat ... ia auziti fratzilor ... am fost la RDS la

sediu sa ii intreb care este treaba cu traficul nelimitat de la 1 Decembrie shi sa

vezi, imi spune o fetitza de acolo:

" Traficul pentru 9 USD este de 2 GB iar daca il depasesti scade latimea de banda de la 256 Kbps la 128 Kbps"

la care ii spun: "cine imi garanteaza este asa cum spui ?"

Raspuns: "Daca iti apar depasiri pe factura vii la mine shi discutam ..."

Intrebare la popor: "Pai ce sa mai cred eu oameni buni ? " :blink:

trebuie sa te duci la departamentul comercial ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...