Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tomescu

nui corect ss de 20

Recommended Posts

Posted

vreau sa stiu de pe ce ip sa intrat eu folosesc contul avenger . is micul tome va dau un impuls contul este goguletzu dar parola nu vo spun cine o stie el la banat. si nui frumos

ms ptru intelegere. oricum dioscutam luni la sediul rds rcs linga parlqament. cu stima acelasi tomescu.

Posted

nus nebun dar bani ii dau eu .adica 25 de euro lunar sa vb cu niste putoi mici sa injure lumea fara sa se documenteze daca au parinti sau nu si sa intre pe conturi fara sa ceara voie .eu atunci reclam caci cred ca cv este responsabil. si jur ca lucrez linga parlamentsi rds rcs intrarea la sri si vom vedea consecinte domnule administrator care nu te uiti de unde se intra pe un accc si dai ss fara sa verifici

Posted

nus nebun dar bani ii dau eu .adica 25 de euro lunar sa vb cu niste putoi mici sa injure lumea fara sa se documenteze daca au parinti sau nu si sa intre pe conturi fara sa ceara voie .eu atunci reclam caci cred ca cv este responsabil. si jur ca lucrez linga parlamentsi rds rcs intrarea la sri si vom vedea consecinte domnule administrator care nu te uiti de unde se intra pe un accc si dai ss fara sa verifici

Cam asta inteleg eu din ce scrii tu : '????? ??? ??? ???? ?????? ?? ????? ???? ????????? ???? ?? ????.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...