Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Alexutssu.

[Rezolvat]JustinPA - Crash Provocat

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Alexutssu.

Numele EXACT celui pe care îl reclam: JustinPA

Screenshot-uri: 1

2

3

4 ( Crash provocat )

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Faceau Alianta Ballas / Sfr / Mafia / Bikers war la 10 sticle , Mergem toti , Iar spartan16 se duela cu Justin ( Justin avand 60 - 70 hp ) Fuge se duce in spatele barului 10 sticle se pune afk tragem in el si peste cateva secunde Crash Provocat .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Vicentzo

Martori: In primul rand LoLz0r si Spartan etc , Majoritatea

Posted

Fuge in spatele barului 10 sticle si isi provoaca crash? Voi chiar credeti ca acum eu chiar am vreun motiv sa imi provoc crash? :| Vanatoarea e in floare, am primit crash, cum ai dori sa dovedesc ca am primit? Vrei sa ma filmez tot timpul sa vezi tu cand iau crash si cand nu? Ca daca faceam poza la "eroare" ziceai ca e provocat si am facut poza la ea, ce dovada vrei? Tinand cont ca eu detin functiile de admin si gm chiar crezi ca le-as risca sa nu pierd 10.000$ sau cat aveam pe mine? Nu aveti limite, dar nici o problema.

#Cred ca moderatorii se descurca, incearca sa nu mai vanezi.

Posted

Poza nu am , nu aveam de unde sa stiu ca va face asta , Dar am martori pe LoLz0r si cine mai era ,

# Dar retrag plangerea , poate chiar a luat crash fara sa fie provocat .

Si nu , nu sunt vanator , nu port pica pe absolut nimeni , dar vreau sa fie corecti cum sunt si eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...