Jump to content
Guest ursul_negru

CONTORIZARE

Recommended Posts

Guest ursul_negru
Posted

Desi sunt pe cable link, nu pot sa-mi accesez contul de admin (cu username si parola sin contract) sa vad traficul.

Oare nu se mai contorizeaza sau ma trezesc cu vreo nota de plata neasteptata ?

Are cineva probleme asemanatoare ? :unsure:

Posted

Tot asa am patit si eu la inceput cind m-am abonat, suna la serviciul tehnic sa-ti activeze contul iar traficul o sa-ti apara dupa citeva zile, la mine asa a fost :D

Posted

Da este adevarat, se pare ca RDS Link asteapta sa suni pentru a-ti activa contul si a-ti verifica traficul. Si eu si alti trei prieteni de-ai mei am patit la fel.

Guest flaviusteparu34
Posted

Mie mi-au activat contul cu doua saptamani inainte de a-mi da drumu' la net :P

AJUTOOOOOR! De cand au inceput sarbatorile de iarna imi arata traficul tot din ziua de 23 Decembrie. De ce. Oare e gratis de sarbatori traficul?? va rog sa raspundetzi careva. Sa stiu dau download la greu sa nu :)?

Posted

Suna la filiala RDS din orasul tau , ca sa nu ai ulterior vreo surpriza neplacuta. Se pare ca numai in unele orase este trafic gratuit de sarbatori . <_<

Posted

Arad. confirmat. Trafic gratuit 24 Dec- 2 Ianuarie. Cititi mailu :P

Stimatã Doamnã, Stimate Domn,

Suntem bucurosi sã vã scriem numai vesti bune din partea firmei Romania

Data Systems(RDS) - furnizorul dumneavoastrã de servicii Internet si

Telefonie.

Pentru a rãsplãti din nou fidelitatea si încrederea dumneavoastra fatã de

firma RDS si serviciile acesteia,  pe perioada Sãrbãtorilor de iarnã,

24.12.2004 - 02.01.2005, pentru toti abonatii Cable Link Arad, traficul

Internet nu se contorizeazã.

Vã dorim Sãrbãtori Fericite si Un An Nou plin de bucurii si impliniri !

Echipa RDS Arad

Urmat de o felicitare: Sarbatori fericite si La Multi Ani... Macar atat din partea RDS-ului.

P.S. Puteau sa-mi zica din 24...

Guest loco4ever
Posted

Suna la filiala RDS din orasul tau , ca sa nu ai ulterior vreo surpriza neplacuta. Se pare ca numai in unele orase este trafic gratuit de sarbatori . <_<

Pai da! Au lasat trafic moka in orasele unde au concurenta serioasa, in cele unde nu prea au (ex. orasul meu Rm. Valcea) nu au bagat chestia asta!

Posted

Pai da! Au lasat trafic moka in orasele unde au concurenta serioasa, in cele unde nu prea au (ex. orasul meu Rm. Valcea) nu au bagat chestia asta!

Crede-ma ca-n arad nu au concurenta... daca ar avea concurenta, nu as fi eu pe RDS :P

Ideea ii ca din 24 a fost gratis, pana cand o mare parte din hubul local i-au asaltat cu telefoane (am dat startul B) )

Ziua urmatoare am primit mail ca din 24 avem trafic... _moka_ (Asta a fost in 26).

Guest doctorlove
Posted

Slim-Shadi

Si eu am primit mail-ul in 29 dec.

Noroc ca am stiut de schema mai devreme ca alt fel luam teapa, adica nu le bagam trafic aiurea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...