Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

Data Castle Siege

Recommended Posts

Posted

Iar ati setat cs sa fie martea ? Mai bn il puneati duminica cum a fost si toata lumea e fericita. Decat sa am cs marti seara cand majoritatea vin de la job si nu au absolut nici un chef.

Posted

si asa nu vine nimeni la cs ce va agitati ?

Cum nu vine nimeni la cs ? Sambata au fost multi din alianta Hentai la cs, ca nu au fost si din Invictus asta este partea a 2 a.

Posted

Cum nu vine nimeni la cs ? Sambata au fost multi din alianta Hentai la cs, ca nu au fost si din Invictus asta este partea a 2 a.

Partea a II-a? Nu trebuia sa fie aleasa o zi echitabila pentru toti? In prezent , va avantajeaza clar pe voi sambata de aia ati si fost atat de multi. De ce nu ati lasat duminica mai ales ca NIMENI nu a cerut sa se schimbe ziua?

Posted

Partea a II-a? Nu trebuia sa fie aleasa o zi echitabila pentru toti? In prezent , va avantajeaza clar pe voi sambata de aia ati si fost atat de multi. De ce nu ati lasat duminica mai ales ca NIMENI nu a cerut sa se schimbe ziua?

1. Nu trebuie sa ceara cineva

2. Dupa cum am spus, au aparut probleme prin serverul de MU, iar momentan nu am vreme sa le studiez. V-ar conveni mai mult duminica la 3-4 dimineata? Cred ca nu.

Am sa ma uit cand am timp si va anunt ce am setat.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...