aburel1 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Am luat suspend aiurea pe Aburel deoarece am facut o plangere pentru reoff iar apoi am retras.Nu e ok sa iau ss pentru o plangere pe care o retrag...+ ca am retras plangerea dupa ce mi-am dat seama ca am gresit. As dorii sa imi scoateti suspendul. Va multumesc !
KooX Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 2. Comenzi de autodeny NU este permisa folsirea de comenzi de autodeny ( /party , /trade , /war ). Orice caracter prins de un admin folosind aceste comenzi in Arena, este pasibil de suspend de minim 7 zile. 20. Plangeri nefondate. Cand faceti o plangere impotriva unui jucator, asigurati-va ca dovezile pe care le aveti sunt conforme cu regulamentul si/sau ghidul de postare si ca plangerea este apta sa duca la suspendarea respectivului caracter. Orice plangere care nu respecta regulamentul/ghidul de postare sau care, chiar respectandu-le, se va dovedi ca fiind nefondata, va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza: - prima abatere - suspend de minim 5 zile - a doua abatere - suspend de minim 10 zile - a treia abatere - suspend de minim 30 de zile - a patra abatere - suspend de minim 60 de zile - a cincea abatere - suspend de minim 98 de zile Nu este prima data cand faci o plangere total aiurea. Te rog sa recitesti regulamentul pentru a nu mai exista probleme de genul asta. Suspendul ramane.