Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eu_new

interesant

Recommended Posts

Posted

Deci sa incep asa

Daca preiau un tzark si domnu holder "x`ulescu" are /re off ce mama mea si fac cu el cand e afk ?

Pe domnilor admini nu vedem in joc !

Daca postam pe cineva ca are re off si e preluat + face ks la noi luam suspend :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=448678

Atuncia ce dracu si facem ? Tacem si jucam , cautam alt server daca nu ne place ? !

E bataie de joc deja , ce se intampla aci pe LinkMania !

Dati suspenduri aiurea ! SI FARA MOTIV , cum va place voua !

:crazy: :crazy:

Posted

Pentru re off in arena doar un GM te poate posta. Iar tu daca ai preluat pe cineva si are re off il poti muta frumos intr-un colt pana revine sau pana intra cineva sa ii de-a disconnect.

Posted

Nu vad legatura intre re off folosit in arena si programele ajutatoare pe care le enumeri tu ^_^ /re off este o comanda din joc prin care refuzi automa orice tentativa de trade, duel sau party.

Posted

Nu vad legatura intre re off folosit in arena si programele ajutatoare pe care le enumeri tu ^_^ /re off este o comanda din joc prin care refuzi automa orice tentativa de trade, duel sau party.

daca ai juca mu ai sti ca un jucator care lasa afk cu re off automat are si un program care ataca automat

deci daca nar merge clikeru nar mai fi treaba cu reoff in arena

:crazy:

Posted

daca ai juca mu ai sti ca un jucator care lasa afk cu re off automat are si un program care ataca automat

Nu inteleg ce vrei sa zici..re off pot baga chiar daca am mouse-ul lipit cu schoci, nu trebuie neaparat sa am un clicker :))

Posted

Nu inteleg ce vrei sa zici..re off pot baga chiar daca am mouse-ul lipit cu schoci, nu trebuie neaparat sa am un clicker :))

DA

eu am jucat si cu schoci si cu scrumiera pe maus si dupa un timp se opreste din dat

numai ca acum nu mai foloseste nimeni asa ceva .

Posted

o buna solutie ar fi ca moderatori sa fie m-ai activi in joc . atunci ai putea da un post " admin pe caracter de joc " si acesta ar intra si ar da d/c respectiv ss .

Posted

o buna solutie ar fi ca moderatori sa fie m-ai activi in joc . atunci ai putea da un post " admin pe caracter de joc " si acesta ar intra si ar da d/c respectiv ss .

yeah ... and pigs fly :rofl1:

Posted

Un prim pas ar fi sa citesti regulamentul si ghidul de postare, iar mai apoi sa apesi pe butonul de New Topic la Plangeri. Pentru celelalte probleme mentionate de tine se vor gasi solutii, in timpul cel mai scurt posibil.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...