Orange Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Numele meu în joc: Orange Numele EXACT celui pe care îl reclam: XeqT Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am omorat de doua ori si a inceput sa-mi adreseze vorbe jignitoare. Screenshot-uri:
XeqTT Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Numele meu în joc: Orange Numele EXACT celui pe care îl reclam: XeqT Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am omorat de doua ori si a inceput sa-mi adreseze vorbe jignitoare. Screenshot-uri: Da frate da eram la cai si am pus si eu 30k... Si am pierdut banii ca ai tu chef.. Plangi incotinuare , poate ii se face cuiva mila de tine si imi da mute:))
Dragos Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 XeqT primeste mute 180 minute pentru limbaj. Orange primeste mute 60 minute pentru mistourile alea.