Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gabrielbzt

Special Jewels

Recommended Posts

Posted

Ideea principala era de a creea un JEWEL OF LUCK, care pus pe item sa iti dea optiunea "luck"icon_thumright.gif , dar m-am gandit idea1.gif ca va fi mai interesant daca ar fi mai multe jewels speciale icon_peace.gif, pe care le pui pe item si iti dau optiunile :

Pentru ( Armour, Gloves, Pants, Boots chiar si WINGS )

- Jewel of Luck - Luck love10.gif

- Jewel of Defence Succes Rate - Defence Succes Rate +10% love10.gif

- Jewel of Damage Decrease - Damage Decrease +4% love10.gif

- Jewel of Reflect Damage - Reflect Damage +5% love10.gif

Pentru ( Blades, Staffs )

- Jewel of Excelent Damage Rate - Excelent Damage Rate +10% love10.gif

- Jewel of Damage - Increase Wizardry Damage +2% love10.gif

- Jewel of Attack Speed - Increase Wizardry Speed +7% love10.gif

Aceste Jewels sa pice din monstrii din Land of Trials. Sper sa va placa ideea si sa o votati occasion14.gifwav.gif

Posted

SI care va mai fi farmecul jocului? Ce valoare vor mai avea itemele din bok?

Are dreptate daca ar fi alte optiuni inafara de cele prezente in joc ar merge, dar e cam complicat sa se faca asa ceva, lucrul acesta e deja implementat in season-urile superioare, unde mai gasesti 2 Npc-uri unde faci seed si sphere .

Posted

Pai aici deja vb de s5..noi suntem abia la s2, mai avem cativa ani buni pana acolo :))

Si referitor la ce a sugerat el sa stii ca nu ar mai avea farmec jocul pentru ca imi iau un item cu hp si il fac full, sau o sabie 2% si ii pun edr si speed, dar asta nu o sa se intample niciodata ^_^

Posted

itemele din bok vor avea aceasi valoare, jeweles speciale fiind foarte rare nu cred ca se vor vinde ;) , jewels speciale vor fi ceva nou si bun, pe o versiune mai veche... precum seson 2

Posted

Oricum se vor vinde, asta dupa ce aproape toti din alianta care detine castelul vor avea iteme full :))

Chiar daca nu depinde de noi vreau sa spun ca eu unul nu cred ca este o idee de pus in aplicare, defapt nici nu stiu daca este posibila crearea acelor jwls, dar daca intr-adevar vreti sa faceti jocul mai placut incercati sa veniti cu sugestii care vor ajuta la inlaturarea programelor ajutatoare gen elite, auto combo, auto q..etc.

Posted

Daca detii cunostintele necesare sa modifici clientul + serverul in asemenea masura, eu zic sa ii dai inainte. Te sustin. Ar face serverul cu siguranta unicat. Dar sincer nu cred ca detii cunostintele. Contra

Posted

Daca detii cunostintele necesare sa modifici clientul + serverul in asemenea masura, eu zic sa ii dai inainte. Te sustin. Ar face serverul cu siguranta unicat. Dar sincer nu cred ca detii cunostintele. Contra

ei nu sunt in stare sa faca un sistem antihack bun si tu vorbesti de lucruri sfinte.

Contra sugestiei, orice item ar ajunge in acest fell FO.

Posted

ei nu sunt in stare sa faca un sistem antihack bun si tu vorbesti de lucruri sfinte.

mai bine ar pune direct Socket Item Option :whistle:

Posted

daca nu ma inseala cunostintele, tu deja vorbesti de season 5. Da-ti 2 palmi, si revino pe linkmania. Aici recent s-a renuntat la 97d :))

Posted

daca nu ma inseala cunostintele, tu deja vorbesti de season 5. Da-ti 2 palmi, si revino pe linkmania. Aici recent s-a renuntat la 97d :))

asa e k suntem tara cu 50 de ani in urma :))

Posted

La tine recent inseamna 3 ani si jumatate ? Altul care nu are habar de ce scrie... 97d nu mai exista din aprilie 2009.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...