Mr.Dexter Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 In acest topic voi posta event-urile care vor avea loc in aceasta factiune. La aceste event-uri puteti castiga bani si alte premii (idei ce imi vor veni pe parcurs). Primul event: Cursa 1 vs 1 pe pod BS Model de inscriere: Nick: Rank: Masina: Premiul este in valoare de 100.000 $ Event-ul va incepe cand se vor inscrie 8 / 16 membri UST. Dupa ce se vor inscrie voi anunta data si ora event-ului. Aveti voie doar cu masini de UST! Aveti voie si cu Hotring B si cu Turismo!
I am Mitzu Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nick: TheFacebook Rank: 1 Masina: Turismo
Mr.Dexter Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Nick: Flippy Rank: 3 Masina: Bullet Bullet a fost ales de Katalyn, ia-ti alta masina. Nick: TheFacebook Rank: 1 Masina: Hotring B Hotring B a fost luat de Mitza, ia-ti alta masina.
hawnibal Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Nick: Hawnnibal Rank: 1 Masina: Hotring B Pentru ca nu mai e Mitza il iau eu
Mr.Dexter Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Hawnnibal primeste 100.000 $ shp4nky (trinity) primeste 50.000 $ Katalyn primeste 25.000 $ Supreme Champion: Hawnnibal Worthy Adversary: Trinity 3rd place tie: Katalyn TheMurdockk 5th place tie: MRS. TheFacebook delya Kyle 9th place tie: [Ken]Block Xzibit
Mr.Dexter Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Stafeta in echipe de cate 2 pe traseul: Spawn UST - Spawn Mafia - Aeroport LS. Cu aceeasi masina, primul membru al echipei va pleca din spawn UST si va merge pana in spawn Mafia, iar acolo va trece la volan celalalt membru si va conduce pana la intrarea pe aeroportul din LS, acolo unde este finish-ul. Voi anunta data event-ului pe parcurs. Model de inscriere: Nick-ul meu si al colegului: Rank-ul meu si al colegului: Numele echipei: Masina aleasa: Premiul este in valoare de 300.000 $ pentru echipa castigatoare! Nu aveti voie cu Hotring B si Turismo!
Costin Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick-ul meu si al colegului: MRS. / shp4nky Rank-ul meu si al colegului: 1 / 1 Numele echipei: iiNOTAR Masina aleasa: bullet
Katalyn Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nick-ul meu si al colegului: Katalyn KyLe Rank-ul meu si al colegului: 1 1 Numele echipei:Pepito Masina aleasa: Hotring C
Murdockk Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Nick-ul meu si al colegului:TheMurdockk and Mostkiller Rank-ul meu si al colegului:1 si 1 Numele echipei:Crankers Masina aleasa:Hotring A
Katalyn Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick-ul meu si al colegului: Katalyn&Hawnibal Rank-ul meu si al colegului: 1 1 Numele echipei:Pepito Masina aleasa: Hotring C Kyle si-a dat demisia..
Rith Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Event: Luni, dupa terminarea sedintei va avea loc un event ce consta intr-o cursa cu masini rapide, pe un traseu mai lung, start-ul va avea loc pe aeroportul parasit iar sosirea va fi in port Los Santos, primii 3 vor fi premiati! Astept inscrierile voastre dupa modelul: Nick: Rank: