SkateRZ Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Numele meu în joc: SkateRZ Numele EXACT celui pe care îl reclam: Jairoo Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Trag in masina lui pana explodeaza iar el ramane in masina ca sa nu imi fac ,,fragu'' pe el.Nu a facut o singura data,ci de mai multe ori(mereu) Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus,Extrem Martori: INz
NicolasXXX Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Asta a facut pe putin de 3 ori .... si numai vorbesc ca NON-FP-u la el e LA PUTERE! neimplicat
Guest Jairoo Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 1. Asta nu e non fp 2. Sa iti arat ca esti si incult si ca apare fragu http://postimage.org/image/a1hnoejux/ http://postimage.org/image/b7lnn785l/ 3. Voi credeti ca nu stiu ce e ala nonfp??? Stiu si cea mai mica regula . 4. M-ati vanat . Asa cum scrie in regulament , pt vanatoare se acorad o pedeapsa destul de mare . Felicitari :D EDIT: N-am vanat si nici nu o sa vanez,am facut plangere pentru nesimtirea ta. A aparut killul la iNz,ca a reusit sa te ia de 2 ori din masina,dar cu celalalte ce zici? Acum o intoric de la nonfp la nesimtirea mea , hai hotarastete dc imi fac post ? =)))) Am dat edit pt a nu face +1 aiurea cum faci tu # acum cred ca o sa primesti si un warn pe forum Edit: Poftim ca dau edit ca tine (app,tu ai mai multe posturi ca mine,iar eu am contul de mai mult timp ca tine) NESIMTIREA TA CONSTA IN NON FP EDIT:nush ce legatura are cu postul tau ca eu am mai multe posturi ca tine ??? Eu ma inplic in cluburi si in alte chesti nu ca tine doar la plangeri # va rog sa raspunda un moderator la plangerea asta fara sens , de la non fp o dusa in nesimtire si acum ca dc am mai multe posturi ca el , Doamne!!! In poza 2 te urci pe el cand iti arde masina .... sa il omori .. si nu prea coincid minutele acolo in poze EDIT : Doamne , de cand nu e ma voie sa calci pe cineva cu masina .Doamne fereste # cititi regulamentu inainte sa faci un post :D
SkateRZ Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 N-am vanat si nici nu o sa vanez,am facut plangere pentru nesimtirea ta. A aparut killul la iNz,ca a reusit sa te ia de 2 ori din masina(in timp ce explodai) Edit: Poftim ca dau edit ca tine (app,tu ai mai multe posturi ca mine,iar eu am contul de mai mult timp ca tine) NESIMTIREA TA CONSTA IN NON FP EDIT 2 : Pai si eu nu ma implic in cluburi? In fine. Asta e a doua plangere a mea. EDIT 3: Cum e fara sens? E fara sens dar sti sa raspunzi.Imi spui ca nu stiu regulamentul dar fac postul pentru ca incep sa cred ca il stiu prea bine ca sa mai iert.
NicolasXXX Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 In poza 2 te urci pe el cand iti arde masina .... sa il omori .. si nu prea coincid minutele acolo in poze
Dima Dan Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Asteptati decizia moderatorului fara a mai posta , si nu mai aruncati cu noroi unul in celalalt sau aveti amandoi Disable Posting.
Dima Dan Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Acuzatii foarte multe , dovezi prea putine. Skaterz tu acuzi ca jairoo sta in masina sa nu se puna kill-ul , dar se pune . Depinde acum , sunt si cazuri in care nu se pune . Sustii ca mereu face asa , tu ai pus doar doua poze nu mai faceti afirmatii fara dovezi,in afara de tensiunea intre voi doi si acuzatiile aruncate in stanga si in dreapta ca unul are x posturi si altul y posturi , nu vad altceva. jairoo nu primeste nimic. next time , incercati sa nu mai faceti flame sau se va lasa cu warn up. Closed.