costy_VL Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 print spot: incercare nereusita de preluare: print pk: safezone:
focus4 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 O incercare de preluare chiar reusita:)) O seara buna :tiphat:
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 exact cum ma gandeam :)) nu e buna preluarea preluarea ta are raspuns in minutul 5 :) pacat o preluare se face in 5 minute complete f4 tau e in minutu 5 in primele secunde facut :) invata tati sa faci preluare :)) ops sau sa apuci sa faci preluare pana una alta ss placut
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 in orice caz domnu ti-am raspuns dupa f4 imediat deci preluarea nu se ia in considerare dupa cum a spus si domnul odyzzeus in regulamentul linkmania. chiar daca este buna preluarea "Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5"
kiral Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Ma costy u chiar esti MARE nab,nu vezi k e fff buna preluarea?hai cu nefondata :tiphat:
focus4 Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Preluare a fost facuta conform regulamentului in vigoare: 16. Regula AFK Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR! Daca cineva ii face printscreenuri in intervalul de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul! Mentiune: trebuie sa intrebi personajul daca e afk + nume destinatar (si sa se vada in screen-shoturi) . Poate nu are chef sa te bage in seama (sa initieze o discutie) Este obligatorie o poza cu F4 (sau mai multe daca nu incap toate intrebari in ecran) pe tot ecranul care sa dovedeasca ca nu a spus nimic in aceasta perioada. 18. Preluare spot Modalitate preluare spot: Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza trebuie facuta la coordonate diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul. Poza cu f4: In aceasta poza trebuie sa se vada toate intrebarile, daca se discuta mult pe chat trebuie sa faceti mai multe poze pentru a exista o legatura intre intrebari. Exemplu: minutul 00:00: x, afk? +print. minutul 00:02/03: x, afk? +print. minutul 00:04: x, afk? +print. minutul 00:05: F4 +print. Preluarea este incorect facuta daca: - in timpul ei, cel care preia face ks. - in timpul ei cel care preia paraseste spotul sau ia disconnect. - intrebarile tuturor caracterelor afk sunt pe o singura linie. - toate pozele sunt pe aceleasi coordonate. - nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului. Datorita faptului ca printurile dumnealui au fost facute dupa preluare, a raspuns dupa ce printul cu f4 a fost facut,el pierzand dreptul la spot , dar acuza ca nu este corecta preluarea, rog sa i se acorde si o nefondata. Multumesc si o seara buna.
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Ma costy u chiar esti MARE nab,nu vezi k e fff buna preluarea?hai cu nefondata :tiphat: tu cn mai esti nab ? warn la avocati preluare nu e buna mai cititi regulamentul. astept doar raspunsul adminului , provele sunt suficiente pentru o decizie. o seara buna Preluare a fost facuta conform regulamentului in vigoare: 18. Preluare spot Modalitate preluare spot: Pentru a prelua un spot trebuie sa intrebati explicit "afk+nume destinatar" fiecare caracter aflat pe spot / in tarc, intr-un interval de 5 minute. Acestea sunt obligate sa raspunda in acest interval de timp pe normal chat. Preluarea necesita 4 poze, in minute diferite, printul 1 fiind in minutul 0 si al treilea print in minutul 4, urmat de printul cu F4 ridicat in minutul 5 pentru a incheia preluarea. Preluarea incepe din momentul cand ati adresat prima intrebare dar aceasta nu se va incheia cu o intrebare afisata de caracter in momentul printului F4. Daca totusi dupa printul cu F4, persoana ce urmeaza a fi preluata, raspunde, nu se mai ia in considerare, chiar daca este minutul 5. Minim 1 poza trebuie facuta la coordonate diferite. Daca in interval de 5 minute nu se dovedeste ca minim 1 caracter de pe spot este on, acestia au pierdut spotul. Poza cu f4: In aceasta poza trebuie sa se vada toate intrebarile, daca se discuta mult pe chat trebuie sa faceti mai multe poze pentru a exista o legatura intre intrebari. Exemplu: minutul 00:00: x, afk? +print. minutul 00:02/03: x, afk? +print. minutul 00:04: x, afk? +print. minutul 00:05: F4 +print. Preluarea este incorect facuta daca: - in timpul ei, cel care preia face ks. - in timpul ei cel care preia paraseste spotul sau ia disconnect. - intrebarile tuturor caracterelor afk sunt pe o singura linie. - toate pozele sunt pe aceleasi coordonate. - nu se pune pointerul pe fiecare caracter intrebat de afk in momentul printului. Datorita faptului ca, costy_VL acuza ca nu este corecta preluarea, rog sa i se acorde si o nefondata. Multumesc si o seara buna. ma da tu esti si prost :)) :crazy: tu nu vezi ca ti-am raspuns in minutul 5? uite-te nene si in printurile mele e chiar imediat dupa ce ai apasat enter
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Costy retrage ca iei nefondata... nu se da nefondata pt asa ceva stai cill domnule avocat.
costy_VL Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 mda retrag... :tiphat: scuzele mele celui acuzat.
focus4 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Fiind cel reclamat si datorita faptului ca domnul Costy_VL acuza un lucru evident rog moderatorul sa judece cazul conform cu plangerea si probele in cauza.Multumesc si o zi buna. PS: Nu am vazut nici un pm in care sa iti ceri scuze,dar acuze si jignri imediat,daca procedai corect poate atunci acceptam retragerea. PS: Foarte frumos ca ti-ai cerut scuze cu edit la faza de mai sus, dupa ce am postat eu, pacat ca is pe mobil si n-am putut sa pastrez raspunsul tau initial " mda retrag..." Atat ai scris pana nu ai citit ceea ce am scris eu.
costy_VL Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Fiind cel reclamat si datorita faptului ca domnul Costy_VL acuza un lucru evident rog moderatorul sa judece cazul conform cu plangerea si probele in cauza.Multumesc si o zi buna. PS: Nu am vazut nici un pm in care sa iti ceri scuze, poate atunci acceptam retragerea. eu sunt cel vatamat in cauza care a facut si deschis reclamatia deci eu am dreptul sa o inchid. RETRAG! o zi buna tuturor :tiphat: