costy_VL Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 print spot: print pk: print safe zone: si ieri a folosit bug gt : se poate verifica logurile aici, dar atentie el nu e realul jar asta e caracter de sacrificiu , el e ingerash bk pentru ca a raspuns pe post dupa ce am scris "print" pe pm apoi acu dupa pk cu cine era pe spot ? :)) cu ingerash printuri aici: eu cer ss pentru ingerash sa se dea daca se confirma in loguri ,daca nu pe tot jarul!! (pt pk si bug exploit) o zi buna
M!ster!o Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 cer si eu ss pt vanatoare+acuzati false pt ala cu gt-u,sau o nefondata sa primesca
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 cer si eu ss pt vanatoare+acuzati false pt ala cu gt-u,sau o nefondata sa primesca asteapta in liniste logurile unui admin si pana una alta vezi-ti de spot sa nu te preia careva :) ca e ultimu lvl pe care il mai faci asta nu e vanatoare baiatule tu ai venit cu gt la mine pe spot nu eu la tine ( se vedea clar ca a venit de 2 ori in acelasi punct si apoi s-a dat in spate) si sa stii ca eu am fost domn ca nu te-am postat de ieri am zis ca poate poate te dai pe brazda dar vad ca tu esti magar. :) nu sunt deloc acuzatii false am sa iti dovedesc logurile spun totul
M!ster!o Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 cred k 99 iei tu pt porgramu ala cu alarma in toate printurile ai entre la global :) print cu pk nu e bun.print cu numele nu e bun :) cer si eu sa ii se faca o verificare :)
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 cred k 99 iei tu pt porgramu ala cu alarma in toate printurile ai entre la global :) print cu pk nu e bun.print cu numele nu e bun :) cer si eu sa ii se faca o verificare :) cum sa nu fie printurile bune din moment ce am apasat pe print? eram la pc butix altfel nu aveam cum sa fac safezone cum zici tu esti copac rau :) decat sa o dai in penibil mai bine ai astepta linistit adminul sa verifice app tu ce dovada ai ca folosesc eu "pt porgramu ala cu alarma in toate printurile ai entre la global :)" poate se mai adauga si o nefondata la ce sustii aicisi faptul ca ai raspuns tu in loucul lui jar denota ca tu ai fost pe cont cand ai dat gt si pk so... asteapta adminu si ai dreptul sa taci , cum era la politie ? sau totul va fi impotriva ta
M!ster!o Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 cred k 99 iei tu pt porgramu ala cu alarma in toate printurile ai entre la global :) print cu pk nu e bun.print cu numele nu e bun :) cer si eu sa ii se faca o verificare :) cum sa nu fie printurile bune din moment ce am apasat pe print? eram la pc butix altfel nu aveam cum sa fac safezone cum zici tu esti copac rau :) decat sa o dai in penibil mai bine ai astepta linistit adminul sa verifice app tu ce dovada ai ca folosesc eu "pt porgramu ala cu alarma in toate printurile ai entre la global :)" poate se mai adauga si o nefondata la ce sustii aici si faptul ca ai raspuns tu in loucul lui jar denota ca tu ai fost pe cont cand ai dat gt si pk so... asteapta adminu si ai dreptul sa taci , cum era la politie ? sau totul va fi impotriva ta te simti cu musca pe caciula hha??nus bune nici a cu numele in staf zone ;) puteai fi on daca o sunat alarma nu :)) haha aku iei 99 :)
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 cred k 99 iei tu pt porgramu ala cu alarma in toate printurile ai entre la global :) print cu pk nu e bun.print cu numele nu e bun :) cer si eu sa ii se faca o verificare :) cum sa nu fie printurile bune din moment ce am apasat pe print? eram la pc butix altfel nu aveam cum sa fac safezone cum zici tu esti copac rau :) decat sa o dai in penibil mai bine ai astepta linistit adminul sa verifice app tu ce dovada ai ca folosesc eu "pt porgramu ala cu alarma in toate printurile ai entre la global :)" poate se mai adauga si o nefondata la ce sustii aici si faptul ca ai raspuns tu in loucul lui jar denota ca tu ai fost pe cont cand ai dat gt si pk so... asteapta adminu si ai dreptul sa taci , cum era la politie ? sau totul va fi impotriva ta te simti cu musca pe caciula hha??nus bune nici a cu numele in staf zone ;) puteai fi on daca o sunat alarma nu :)) haha aku iei 99 :) nu ma simt cu nici o musca :)) ma amuz cum tu cauti motive din orice sa scapi de ss :) dar vei vedea ca nu e asacopile eu nu mai comentez nimic cu tn ai macar 12 ani impliniti? asteapta adminu lasa-l sa-si faca treaba si poti comenta dupa cat te tine gura ss placut
M!ster!o Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 nu ma simt cu nici o musca :)) ma amuz cum tu cauti motive din orice sa scapi de ss :) dar vei vedea ca nu e asa copile eu nu mai comentez nimic cu tn ai macar 12 ani impliniti? asteapta adminu lasa-l sa-si faca treaba si poti comenta dupa cat te tine gura ss placut
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 bai copile printurile sunt bune si valabile (uitete mai bine peste printuri si apoi vorbeste), daca adminu le vrea si pe celelalte le pun nui nici o problema spre satisfactia ta dar repet nu cer pe jar sa iti dea ci pe bk pt ca pe ala il cresti, jarul e un cobai oricum tu ai intrat pe jar deci tie sa iti dea si pentru gt si pentru pk ,vedem ce zice si adminu si apoi mai vorbim. o zi placuta tuturor p.s. cat despre regulament nu scrie nicaieri ca trebuie sa dai enter dupa ce scrii nickul asa ca mai invata sa citesti regluamentul ... :) am uitat ai doar 12 ani dar nui nimic ai destul sa inveti dupa ce vei lua ss pe bk. :crybaby: tu vb ca nu ti s-a schimbat statusu in comparatie cu printul cand m-am intors pe spot ... e diferenta mare intre minutu 7:56 si 8:10 poti sa dai 100 de pk clear asa ca scuteste-ma cu scuze dastea inocente :nanana:
M!ster!o Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 sa fim seriosi :)):))=)) ori kum iei 99 mutati itemle rpd
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 sa fim seriosi :)):))=)) ori kum iei 99 mutati itemle rpd coinace tu vei fi ala asa ca mai taci odata nu mai face atata spam degeaba si asteapta adminu... nu te impacienta mai e putin #-o te cred si eu ca deja astepti B-)
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 :)) hai ca esti praf te las in pace :photo:
Guest Rudy Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Stiu ca nu o sa le scape, dar rog adminii sa observe diferenta intre poza cu pk si cea cand ai scris numele. Mai exact 2 minute(56-58), ca doar programul face poze cand primesti pk si ajungi in safe dar nu suna decat daca nu mai primesti exp, de aici si interzierea in a scrie nickul. Sau iti ia 2 minute, hai 1 minut sa scri nickul dupa ce ai apasat print screen? <_< Asta ca sa nu te mai aud pe global cum te plangi de ce nu iti scriu nickul corect si astfel nu iti suna programul , sau ca nu stiu regulamentul. Cu stima TsuTzi. up
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Stiu ca nu o sa le scape, dar rog adminii sa observe diferenta intre poza cu pk si cea cand ai scris numele. Mai exact 2 minute(56-58), ca doar programul face poze cand primesti pk si ajungi in safe dar nu suna decat daca nu mai primesti exp, de aici si interzierea in a scrie nickul. Sau iti ia 2 minute, hai 1 minut sa scri nickul dupa ce ai apasat print screen? <_< Asta ca sa nu te mai aud pe global cum te plangi de ce nu iti scriu nickul corect si astfel nu iti suna programul , sau ca nu stiu regulamentul. Cu stima TsuTzi. esti cumva implicat in plangerea asta si nu stiu eu? stii cam multe informatii nu cumva il folosesti si ai vrea sa ne dai mai multe detalii despre asta?
Guest Rudy Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Stiu ca nu o sa le scape, dar rog adminii sa observe diferenta intre poza cu pk si cea cand ai scris numele. Mai exact 2 minute(56-58), ca doar programul face poze cand primesti pk si ajungi in safe dar nu suna decat daca nu mai primesti exp, de aici si interzierea in a scrie nickul. Sau iti ia 2 minute, hai 1 minut sa scri nickul dupa ce ai apasat print screen? <_< Asta ca sa nu te mai aud pe global cum te plangi de ce nu iti scriu nickul corect si astfel nu iti suna programul , sau ca nu stiu regulamentul. Cu stima TsuTzi. esti cumva implicat in plangerea asta si nu stiu eu? Scuze, nu am vrut sa-ti distrug toata apararea si tot circul cum te bati cu pumnii in piept cu o singura fraza. Fiind GM la Heaven doar ii tin partea lui Tot_Jarul(fac pe avocatul cum spun multi). Spor.
costy_VL Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Stiu ca nu o sa le scape, dar rog adminii sa observe diferenta intre poza cu pk si cea cand ai scris numele. Mai exact 2 minute(56-58), ca doar programul face poze cand primesti pk si ajungi in safe dar nu suna decat daca nu mai primesti exp, de aici si interzierea in a scrie nickul. Sau iti ia 2 minute, hai 1 minut sa scri nickul dupa ce ai apasat print screen? <_< Asta ca sa nu te mai aud pe global cum te plangi de ce nu iti scriu nickul corect si astfel nu iti suna programul , sau ca nu stiu regulamentul. Cu stima TsuTzi. esti cumva implicat in plangerea asta si nu stiu eu? Scuze, nu am vrut sa-ti distrug toata apararea si tot circul cum te bati cu pumnii in piept cu o singura fraza. Fiind GM la Heaven doar ii tin partea lui Tot_Jarul(fac pe avocatul cum spun multi). Spor. warn atunci pentru interventie :) ai grija decopii data viitoare si nu ii mai invata sa foloseasca gt si sa dea pk pe spot by the way cum e gm asa sunt si jucatorii :))
M!ster!o Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ai puso de 99 costele :)) costele ce facicostele :))? costele picioru:))
M!ster!o Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ma plictisesti copile :-j dc tiai mutat itemle :)))?
costy_VL Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 ma plictisesti copile :-j dc tiai mutat itemle :)))? mare e gradina domnului :))
costy_VL Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Retrag dar nu si pentru gt plangerea ramane aplicata domnului ingerash^bk sau cum ii e nickul care a intrat pe tot jarul cum se observa in loguri.
oick Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 costy_VL suspend 10 zile pentru nefondata x2. Antecedente: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=554 Daca dupa verificarea logurilor se gaseste ceva legat de gt voi reveni cu o completare.