Mr.Dexter Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 In acest topic veti alege o data pe saptamana un numar de la 1 la 25. Eu voi face extragerea cu ajutorul unui site iar norocosul va avea de ales dintre niste probe. Daca reusiti sa duceti proba care o alegeti la bun sfarsit veti primi 5 puncte la misiuni si alte premii. (bani) Extragerile vor avea loc o data pe saptamana, duminica. Prima extragere va avea loc duminica, 2 septembrie. Postati dupa urmatorul model: Nick: Rank: Numar ales: Probe dintre care va avea de ales norocosul: 1. Castigarea a 2 curse din 3 impotriva mea in Track8 (SF). 2. Castigarea a 2 din 3 curse impotriva mea in Dirt Track (LV). 3. Castigarea a 2 din 3 curse impotriva mea in Blood Bbowl (LS). 4. Castigarea a 2 liniute din 3 impotriva mea pe podul din BS. 5. Castigarea a 2 curse din 3 impotriva mea (drift in LV). 6. Castigarea a 2 curse organizate de admini / GM pe server in 24 ore. (puteti iesi si pe locurile 2,3, dar premiul va fi mai mic) 7. Castigarea unui Showroom organizat de admini / GM pe server in 24 ore. (puteti iesi si pe locurile 2,3, dar premiul va fi mai mic)
I am Mitzu Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nick: TheFacebook Rank: Rookie Numar ales: 23
Mr.Dexter Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Numarul castigator este 3. Rog castigatorul sa-si aleaga proba.
Mr.Dexter Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 MostKiller nu a reusit sa termine proba cu succes, acesta pierzand cu 2 - 1. Va puteti alege numere pentru extragerea de saptamana viitoare!
Guest Legenddary Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nick: sPx Rank: 1 Numar ales: 13 #M-a rugat sa postez pentru el.