oldGard Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Observ la FAQ sunt scrse anumite lucrurui pe care nu le inteleg :D Char: Soul Master Praguri Agil pentru vraja Evil Spirits (Wings of Soul + Dark Soul Gloves + Staf of Kundun) Char: Magic Gladiator Praguri Agility pentru vraja Evil Spirits (Wings of Darkness + Thunder Hawk Gloves + Rune Blade) Char: Blade Knight Praguri Agility pentru vraja Twisting Slash (Wings of Dragon + Great Dragon Gloves + Knight Blade) ce legatura au wings + gloves + arma ?
tranced Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 arma si gloves dau speed , deci influenteaza pragul aripa nu stiu daca are vreun efect sau nu
oldGard Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 arma si gloves dau speed , deci influenteaza pragul aripa nu stiu daca are vreun efect sau nu pai si pendantu poate sa iti dea speed .... si boots dak nu ma insel.. wings nu iti da... deci totusi care e faza cu ele..? A incercat cineva sa foloseasca ce scrie acolo in timp ce e in prag ? poate se anuleaza.. nu am idee
dan Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 e tocmai invers. pragurile sunt testate cu itemele care sunt scrise acolo. daca folositi iteme mai slabe gen bone, wind, scale etc. automat attackspeed-ul este mai mare din cauza optiunii de attackspeed increased de pe iteme. itemele cu defence mai mare gen greatdragon sau alea de 380 au attackspeed mai mic. si aripile influenteaza attackspeed.
oldGard Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 e tocmai invers. pragurile sunt testate cu itemele care sunt scrise acolo. daca folositi iteme mai slabe gen bone, wind, scale etc. automat attackspeed-ul este mai mare din cauza optiunii de attackspeed increased de pe iteme. itemele cu defence mai mare gen greatdragon sau alea de 380 au attackspeed mai mic. si aripile influenteaza attackspeed. ms pt info