stook Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nickname:stook • Level:7 • Sex:masculin • Factiuni precedente:medic , consilier si sfr • Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:rank 1 medic • Nickname-uri precedente:stook cam atat • Poza cu /stats:View post on imgur.com • Link catre cererea de demisie:sunt civil • Biografie (minim 100 de cuvinte):sunt din ls si ma cheama stook , job taxi , am lvl 7 , nu prea am prieteni cam atat Informatii din viata reala: • Nume:Florin • Varsta:11 • Sexul:masculin • Orasul in care locuiti:Mioveni • Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?aproape non stop • De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? pentru ca mi sa luat sa ajut ballasu • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:nu am
Stealth Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ti s-a spus si la Ballas, nu asa se face o aplicatie, intri aici si dai "adauga raspuns" nu "adauga subiect" e chiar asa greu de inteles? :ceuameni: No warn pls, dar deja devine enervant, ii spun atatia oameni si tot nu intelege. #-o