Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

iNNstinCt

[Rezolvat]AndreySan - Non FP

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Gronkh

Numele EXACT celui pe care îl reclam: AndreySan

Screenshot-uri:

View post on imgur.com
[ pozele sunt puse in cascada ]

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am urmarit de undeva de la LSPD, a continuat sa fuga pana in safe-zone. In prima faza s-a scuzat ca nu are arma, i-am oferit arma iar dupa a spus ca are 200k pe el si a continuat alergarea pana in banca din LV.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Extreme

Martori: ss

Posted

Plangere nefondata sti de ce ? iti spun eu, pentru ca esti un vanator, da asta esti un vanator, eu pur si simplu ce fusesem acceptat in LSV si aveam 25k la mine, am zis sa dau deposit, dar vine de o data viteazul gronkh dupa mine, n-am ripostat nimic pur si simplu ma urmarit pana in banca din LV se si vede in poze ca NU am ripostat ci doar am mers la banca ..

Acum sa asteptam si decizia unui moderator .

Posted

Sincer? Nu te urmaream sa iti cer numaru de telefon sau sa te intreb ce faci :). E logic ca vroiam sa iti iau bani, nu aveam de unde sa visez ca tu atunci ai intrat in LSV si chiar daca ai fii intrat atunci aia tot nu e problema mea, pentru ca daca stiai ca trebuia sa intri puteai sa dai depozit si sa tii si tu strictu necesar pentru un bilet la pariuri, sa iti iei o arma la event. Si eu am luat warn exact pt acelasi lucru :).

Posted

Andreysan nu a fost in duel cu tine , din pozele tale si relatarea ta reiese ca acesta pur si simplu a fugit / mers cu masina.

Tu nu ai reusit sa-l opresti sau sa-i explodezi masina , ca a incercat sa scape de tine prin /w cu minciuni ca are 200k , si el de fapt avea 25k mai putin important , asta a tinut de tine daca sa-l crezi sau nu.

De apreciat gestul tau de fair play , ca ai vrut sa-i oferi arma .

Andreysan ,nu conteaza de cat timp esti intr-un gang , presupun ca erai constient ca daca esti prins si omorat de rival pierzi banii , asta este un lucru care se spune inca de la inceput la intrarea unui gang .

Ai dat dovada de non fp , cand ai refuzat arma si ai continuat sa fugi , acum primesti doar un avertisment dar data viitoare vei fi sanctionat .

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...