Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest NUMAIAMCONT

BUG / Hack ?

Recommended Posts

Guest NUMAIAMCONT
Posted

Vroiam sa ma duc invazie , dupa "n" pk-uri la un moment dat : http://www.imagebam.com/image/8b0444208059377

http://www.imagebam.com/image/add022208059382 nu se schimba status si nici langa mine nu era ,cred ca este vorba de hasty ,speed sau ceva asemanator ,de exmplu` aici ma omorat de aproape si si-a schimbat statusul ,nu este vorba de BUG de DL ,este BK . http://www.imagebam.com/image/deabea208059388 . Astept un raspuns ,mi-a dat de vre`o 5-6 ori pk si nu i s-a schimbat statusul ,daca e nevoie le urc .

Posted

esti prea prost ce sa stii tu sa verifice logurile de cate ori te-am omorat si de cate ori am dat pk clear prost esti ma =)) ala care avea speed eu cred ca erai tu ca tu dadeai move si cand fugeai nici nu te mai vedeam

las ca imi iese ss pe forum si iei 99 stii tu pt ce;)

Guest NUMAIAMCONT
Posted

esti prea prost ce sa stii tu sa verifice logurile de cate ori te-am omorat si de cate ori am dat pk clear prost esti ma =)) ala care avea speed eu cred ca erai tu ca tu dadeai move si cand fugeai nici nu te mai vedeam

las ca imi iese ss pe forum si iei 99 stii tu pt ce;)

N-am pt. ce sa iau 99 ,sunt curat ca lacrima , nu ma mai jigni incompetentule si lasa modelatori sa`si faca treaba ,nu ma vedeai dar totusi imi dadeai pk ,eu dadaeam pe chat : /move Tarkan2 , de aceea veneam repede si plecam repede ,vroiam invazie dar nu ma lasai ,ai bagat speed sa ma prinzi si acu` suporti consecintele ,fi barbat .

Ai dat clear dar lock pictures ,o sa arate altceva ,ai at clear ,se vede in primul print ,ai dat pk fara sa fi pe langa mine,nu imi explic cum (asta e clar de 99 ,numai trebuiesc log-uri,dar....) si nici nu ti s-a schimbat statusul ,explica`mi si mie ca sunt in ceata . Cat despre jignirile care mi le aduci si in game si pe forum ,nu pot sa spun ca esti doar un copil care se cearta singur si nu stie sa joace un joc for fun ,get a life amice ca te abandoneaza si corpu` .

Sper sa nu dureze o vesnicie pana se rezolva si plangerea asta .

Posted

ba saracie ce esti tu vi in t2 cauti anturaj si zici de mine nu iei 99 na stai ca iti arat ce curat joci de aia ai ss pe bk ca esti curat las ca iti dau si pe asta urmeaza si dl o sa verfice log prostule si or sa vada ca mi s-a schimbat status hai dnd ca nu-mi pun mintea cu tn

Guest NUMAIAMCONT
Posted

ba saracie ce esti tu vi in t2 cauti anturaj si zici de mine nu iei 99 na stai ca iti arat ce curat joci de aia ai ss pe bk ca esti curat las ca iti dau si pe asta urmeaza si dl o sa verfice log prostule si or sa vada ca mi s-a schimbat status hai dnd ca nu-mi pun mintea cu tn

1. Eu eram in tk2 ,stateam sa`mi dea pk Neamtu_BK ,tu te`ai bagat ca supozitoru ;

2.Pe bk am suspend pt. nefondata , asta cu "urmeaza DL " a mirosit a vanatoare,what ever ,nu ma cobor la mintea ta ca dau de petrol;

3.Nu ma jigni , inca iti vorbesc frumos ;

4.Hooo nu ma bogatie ,cocalare ;

5.Hai dnd ?! esti pe yahoo ? Tocmai ai facut`o ;

6.Atunci explica`mi poza ,se vede clar in printul de mai sus cum apare decat TheStupidBK : Commoner si datele de la printuri , fi barbat macar in joc si asuma`ti permanentul ,sau macar joaca si tu curat ca mine ,uite eu mi-am luat nefondate la greu si permanent dar nu pt. hack .Asteptam decizia modelatorului , ei stiu mai bine ca noi .Si macar ai bunul simt sa nu ma mai jignesti ca la usa cortului ,nu suntem pe tarlaua maicati ;

7.Se pare ca nu sti gramatica ,insista la semne de punctuatie ;

8. Daca nu ai folosit nimic ,desi nu are cum ,..imi asum nefondata ,sunt baiat mare ,tu esti ? Si chiar daca esti in cazul tau o dedicatie " Holograf - Si baietii plang " ,mai ales cand se aporpe apocalipsa pt. TheStupidBK ,dupa ce o sa dea verdictul ,corect fara favorisme o sa pun "vesnica pomenire" ;

9.Si eu te iubesc , bine pa .

Posted

tu esti prea prost nu te duce capu ala folosesc buguri pe tine in tarkan2 la move mai esti si mg de 5 rr cate oi avea... gg =)) hai ca nu ma mai cert cu prostii ca tine ca n-re rost

Guest NUMAIAMCONT
Posted

tu esti prea prost nu te duce capu ala folosesc buguri pe tine in tarkan2 la move mai esti si mg de 5 rr cate oi avea... gg =)) hai ca nu ma mai cert cu prostii ca tine ca n-re rost

Am doar doua intrebari , cum mi-ai dat pk fara sa apari pe langa mine si cum mi-ai dat pk fara sa`ti schimbe statusul ? Nu conteaza cate rr are MG-ul , tocmai o faci ,sau sa aduci jigniri repetate ti se pare ca e amical . Inca o intrebare ,de ce sunt prost , ma sti tu pe mine sau crezi ca daca tu esti prost si joci mu toti suntem la fel ca tine ?

Guest NUMAIAMCONT
Posted

Nu,nu folosesti cu mine,cautai duel ,erai pregatit cu tot ce trebuie

Guest gameboy
Posted

warn up + suspend 14 zile

Edited by oick, 12 October 2012 - 00:08.

dovada suprema ca va doare in cur , doar warn si suspend stiti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...