Eu_new Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 injuraturile era depe DARK LORDU " KEEN\/ " V`u din \ si / deci scoateti suspendu depe charul "KEENV" :tiphat: :tiphat: :violent: :violent:
Eu_new Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 e W bugul dela \ dovada : sper ca iti ajunge !!!
Eu_new Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 O CERERE DE SCUZE SI UN SCOS DE SUSPEND AR FI BUN DEJA !! Ca nu o sa dati +1 reset la KEENV ca i`ati dat suspend , e greseala voastra !! CAT TRE SI MAI ASTEPTE OMU sa rezolvati o reevaluare ??? 20 DE ZILE ??? :comp2: :banghead:
KooX Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nu un caracter a injurat in halul ala. Te rog sa astepti pana verifica -ija- daca ai dreptate sau nu.
Eu_new Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 eu astept cu rabdare ... dar asta e nesimintire deja cat vreti voi sa asteapta omul dupa o verificare de log !
Iosadi Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Cu toata stima , dar asta e nesimtire . De pe KEENV bk-ul nu sa injurat (se pot verifica logurile cu toata atentia necesara ) . Jignirile ce au fost aduse la Gamalie si Bombonel au fost adresate de pe KEEN\/ dl-ul (caracter lv 10 <<facut special pentru a adresa jigniri fara sa iau ss pe BK -car meu principal- >> ) . P.S. De cateva zile bune am ss pe BK fara sa fi meritat . Imi dati voi BOK/ lvl /rr -urile pierdute ??? . Foarte mare nesimtire din partea voastra , nu meritati sa fiti administratori (nu faceti nimic bun) :banghead: :tiphat:
oick Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 In urma marturiilor din topic, am redus suspendul la 15 zile. Daca nu vrei sa iei suspend nu mai injura, mai ales cand ai antecedente, nu este prima oara cand cineva primeste suspend pe caracterul principal pentru greselile facute pe caractere de sacrificiu. Suspendul va expira in data de 11-Sep-2012 la ora 18:00. Topic inchis.