pheonyx Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=447845 Din cate vad eu in regulament spune ca folosire de clicker este interzisa pentru alte aplicatii nu si pentru atack,buff. vreau si eu sa vad unde am folosit clickerul pentru alta aplicatie inafara de a ataca, automat cand burn mi-a dat pk si am ajuns in devias clickerul sa dezactivat si a aparut acel mesaj Cat despre mesajul aparut in print ala apare de fiecare data cand activam/dezactivam clickerul sa atace, daca ar fi mers scoate toate acele chestii care apar le-as fi scos. Vreau sa mi se scoata ss pentru ca nu am folosit clickerul pentru alte aplicatii
Redemption Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Nu se accepta utilizarea de aplicatii tip macro/bot. In cazul utilizarii unor clickere este permisa doar folosire functiilor de atack/buff ale acestora, fiind interzisa folosirea altor functii. Se poate acorda suspend si in situatia in care exista printuri (facute chiar de catre utilizator) care contin mesaje generate de aceste aplicatii din care rezulta utilizarea functiilor de tip macro/bot/alte functii inafara de atack/buff. - Primul avertsiment: suspend 60 de zile - Al doilea avertsiment: suspend 98 de zile Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului. Exemplu: Se da suspend pentru: Meet Player, Pret exagerat la itemele de la store si alte mesaje generate de acest clicker.
pheonyx Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 vad ca spune acolo ca nu se accepta mesage gen meetpl, etc, dar daca mi-ar spune si mie cum sa dezactivez acele mesaje sa nu mai apara as face-o dar nu stiu, si totusi nu scrie in regulament ca nu poti folosi elite ca clicker pentru pentru a atack ba din contra spune ca se foloseste doar pentru atack,buff si automat eu cand activez clic sa atace in apar acele mesaja la fel si cand dau move intr-o alta plansa sau iau pk imi apare iar msg ca sa dezactivat Recunos ca am folosit elite dar doar pentru a ataca nu si pentru alte optiuni gen pick, nu aveam bifat la setari sa ridice jwl,jol,etc.
pheonyx Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Asa mai bine puneti in regulament sa nu se mai foloseasca deloc elite si sa puneti si voi cateva exemple de clicker care pot fi folosite si nu genereaza astfel de cuvinte