Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mr Alexx

[Rezolvat]Michael - Limbaj

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Alexutssu.

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Michael

Screenshot-uri:

View post on imgur.com

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): - Fac duel cu el , il omor si ca de fiecare data imi spune codat etc ( motive sa nu zica ca este un praf ) , Deci cum spuneam il omor si se ia de mother

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Nu erau

Martori: - Ss

Guest Tempest.
Posted

1 la mana , tu m-ai provocat , mi-ai zis incapabil.

2 la mana cuvintele ****** nu se pedepsesc , vrei sa iti arat un post al lui Specter cand a zis asta ??

3 la mana tu ai fost banat pt sob sau ce ai avut..deci ! :crazy:

Bagati la cap , injuraturile restrictionate care apar stelute in locul lor in joc nu se pedepsesc.
Posted

nu ma copia cu 1 la mana si etc

Am fost banat ptr s0b ? acum 3 ani ? si nici macar nu mai era contul meu atunci , nu jucam eu pe el . Te poti uita pe forum sunt conturile pe forum diferite. in + asta a fost inainte de wipe . cu mult tare de tot

nu cred ca atunci cand te iei de mama cuiva in joc de familie etc nu se pedepsteste , asta ramane de vazut . Gata cu + 1 incheiem subiectul aici Asteptam decizia. Daca mai faci vreun + 1 cer warn up. Nu stiu cu ce te-am provocat ? eu doar ti-am spus . Asta nui provocare , ma puteai face si tu pe mine asa dar pana la familie . Familiile nu-s implicate in ce jucam noi, #-o

Posted

1 la mana , tu m-ai provocat , mi-ai zis incapabil.

2 la mana cuvintele ****** nu se pedepsesc , vrei sa iti arat un post al lui Specter cand a zis asta ??

3 la mana tu ai fost banat pt sob sau ce ai avut..deci ! :crazy:

Bagati la cap , injuraturile restrictionate care apar stelute in locul lor in joc nu se pedepsesc.

Va rog sa bagati la cap de pe acum ce va spun eu.

Specter nu mai face parte din echipa de moderatori deci va rog sa nu va bazati pe ce spune/ a spus el.

In aceasta situatie limbajul a fost provocat.

Cel mai bine sa nu raspundeti cu aceeasi moneda ( daca sunteti capabili sa o faceti ) daca nu, ajungeti pe forum.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...