PaulBzt Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 poza spot poza ks 00 poza ks 02a poza ks 02b Limbajul !!! Multumesc BTW , de ce ai pus numele la topic " PK " daca e " KS " ? :))))) Esti JALNIC
Eu_new Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 poza spot poza ks 00 poza ks 02a poza ks 02b Limbajul !!! Multumesc BTW , de ce ai pus numele la topic " PK " daca e " KS " ? :))))) Esti JALNIC greaseala... :|
gabrielbzt Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 sper sa iei nefondata din urmatoarele motive : 1. ceri ss pentru PK si pk nu exista, daca ai vre-o poza cu pk de ce nu dai upload ? :)) 2. esti PHONO si nu poti ataca mobii deci... cum poate fi spotul tau daca esti singur si nu ataci ? 3. sper sa iei pentru insulta, daca nu aici, pe postul ce urmeaza sa-l fac ... ( sa faci prost pe cine cunosti , nu pe altii ;) , te-am bagat prea mult in seama, pa )
Eu_new Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 sper sa iei nefondata din urmatoarele motive : 1. ceri ss pentru PK si pk nu exista, daca ai vre-o poza cu pk de ce nu dai upload ? :)) 2. esti PHONO si nu poti ataca mobii deci... cum poate fi spotul tau daca esti singur si nu ataci ? 3. sper sa iei pentru insulta, daca nu aici, pe postul ce urmeaza sa-l fac ... ( sa faci prost pe cine cunosti , nu pe altii ;) , te-am bagat prea mult in seama, pa ) 1)am scris gresit ! in loc de pk trebuia KS 2)indiferent ca ce status am phono sau nu ! spotul e al meu ! 3) spor ;)
Redemption Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 In niciunul din printurile de ks cel reclamat nu ataca. Apocalyps 5 zile pt nefondata.