Costin Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Numele meu în joc: MRS. Numele EXACT celui pe care îl reclam: SeNnNZaTioN Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Se vede clar pe mini-map ca eram foarte multi mafioti si numai 2 copi, nu am apucat sa ii fac poza si lui jok3r... Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Florin Martori: Factiunea Ballas
anaxor Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 aveati wanted? V-a dat wanted atunci cand a venit? ce s-a intamplat? astept post si de la cops.
Costin Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 bodea avea wanted au venit amandoi si au inceput sa traga in el.
SeNnNZaTioN Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Serios? Faci post si la factiune faci post si la plangeri ,ii faci post si lui Eric pentru ca te-a pus pe blacklist.Nu serios ce trebuie sa facem sa ne lasam de joc ? Bodea avea wanted,a fost la cai si a fugit spre voi eu eram cu joker si am venit dupa el eram 2 cop vs 4 mafioti ce rambo e asta?
Costin Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 RETRAG, sa spunem ca a fost o neintelegere.