Lolecs06 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Numele meu în joc: Lolecs Numele EXACT celui pe care îl reclam: BobMarley Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Asteptam in spawn sa imi de.a Florin mats si dintr-o data apare BobMerley si ma omoara :dontknow: . Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Florin , Vicentzo Martori: toata factiunea.
Hackeru' Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Boss am gresit locatia , nu tu erai ala care trb sa fie ochit ! :error:
Cristian Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ma anuntati daca reusiti sa ajungeti la o intelegere, nu vad nici un motiv logic pentru care te-ar fi omorat constient si tu un motiv pentru care l-ai fi postat: nu aveai bani, nu aveai arma => nu ai pierdut nimic.
Lolecs06 Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Ma voi intelege cu el in joc , retrag .
Hackeru' Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Ma voi intelege cu el in joc , retrag . Confirmat ! :readthis: