Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Pyrlo

Server

Recommended Posts

Posted

alexsebi2005, tu probabil esti la varsta la care crezi ca in viata asta exista doar MU.

Probabil cei care se ocupa de serverul mentionat de tine sunt elevi cu foarte mult timp liber sau oameni care se ocupa cu asta. E foarte usor sa vorbesti, cand o sa faci tu ceva te rog sa ma anunti si sa-mi spui cum e - dar asta peste cativa ani, acum esti prea mic.

Cat despre problema, am trimis o sesizare catre reprezentantii RCS&RDS din Bucuresti, responsabili de probleme retelistice.

Alte comentarii pe langa subiect (cum sunt cele de mai sus) vor fi sanctionate in continuare cu suspend.

Posted

Iceman mai ramane problema conturilor neactivate , ija si ody au disparut de vreo 2 luni

+ http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=447253 mai dureaza mult pana se rezolva asta? Dupa aia o sa ziceti ca s-au sters logurile.

Cat despre :

Inchis, nu este nici un flood.

Omule , tu macar ai intrat pe joc? Sau parerea ta se bazeaza pe amintiri? De fapt nici am mai vazut macar un admin sa intre de cand se da flood , v-ati ascuns toti. Explica cum e posibil sa nu fie flood cand SinanPasa alias Eagles zice ca da flood si in 5 min pica tot serverul? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=447694&pid=6488328&st=0&#entry6488328 .Ce fel de moderator esti dai close si atat? Daca nu iti pasa de sever da-ti demisia.Evident ca musamalizarea lucreaza si aici ca va faceti de ras.

Posted

Omule , tu macar ai intrat pe joc? Sau parerea ta se bazeaza pe amintiri? De fapt nici am mai vazut macar un admin sa intre de cand se da flood , v-ati ascuns toti. Explica cum e posibil sa nu fie flood cand SinanPasa alias Eagles zice ca da flood si in 5 min pica tot serverul? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=447694&pid=6488328&st=0&#entry6488328 .Ce fel de moderator esti dai close si atat? Daca nu iti pasa de sever da-ti demisia.Evident ca musamalizarea lucreaza si aici ca va faceti de ras.

Nu va alunga nimeni, zicandu-va "nu va convine, puteti sa plecati" dar ati putea sa dati putin credit celor care isi bat capul, nu sa va luati de ei cand posteaza. Asa s-a intamplat mereu, ati criticat doar persoanele care mai au ceva de spus sau care vor sa ajute eventual.

Exact ce ziceam, nici n-au trecut multe posturi ca ati luat-o de la capat. In afara de critici, ceva constructiv n-ati spune si voi.

Serverul de MU are un firewall foarte bun, si asta de ceva ani buni, doar il tine RDS-ul, nu-l tine orice server de apartament. Nu exista inca player pe aici in stare sa floodeze RDS-ul, deci degeaba va barfiti unu altuia prostii dintr-astea gen "wow, floodeaza serverul". Sunt doar probleme tehnice ce tin de internet si eventual restrictii.

Posted

Nu va alunga nimeni, zicandu-va "nu va convine, puteti sa plecati" dar ati putea sa dati putin credit celor care isi bat capul, nu sa va luati de ei cand posteaza. Asa s-a intamplat mereu, ati criticat doar persoanele care mai au ceva de spus sau care vor sa ajute eventual.

Exact ce ziceam, nici n-au trecut multe posturi ca ati luat-o de la capat. In afara de critici, ceva constructiv n-ati spune si voi.

Serverul de MU are un firewall foarte bun, si asta de ceva ani buni, doar il tine RDS-ul, nu-l tine orice server de apartament. Nu exista inca player pe aici in stare sa floodeze RDS-ul, deci degeaba va barfiti unu altuia prostii dintr-astea gen "wow, floodeaza serverul". Sunt doar probleme tehnice ce tin de internet si eventual restrictii.

IceMan la faza asta chiar ca mai facut sa rad... " auzi la el.. servarul de MU are 1 firewall foarte bun ca e tinut de RCS RDS"

P.S sau spart servare'le de la NASA.. da de la RCS RDS sa nu se sparga...

P.S 2 cei care au spart servare'le erau tot romani

Posted

N-ai inteles la ce m-am referit, am specificat ca INCA nu exista un player in stare aici care sa faca asta. Indiferent cat de slab sau prost ar fi firewall-ul, nu este floodat serverul de catre cineva de aici; daca la concluzia asta ati ajuns.

Nu sunt IceMan. ^_^

Posted

N-ai inteles la ce m-am referit, am specificat ca INCA nu exista un player in stare aici care sa faca asta. Indiferent cat de slab sau prost ar fi firewall-ul, nu este floodat serverul de catre cineva de aici; daca la concluzia asta ati ajuns.

Nu sunt IceMan. ^_^

eu zic ca EXISTA prea multi playeri care pot sa sparga firewall la sv de MU...

P.S am vazut ca gandesti ca IceMan si deaia ti'am zis asa

Posted

Nu sunt IceMan. ^_^

bre explica-mi asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=447743 si asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=447694... nu sunt genul sa fiu carcatos dar prea bate la ochi

am postat aici ca poate vede si IceMan mai usor decat la plangeri

Posted

Eh, stim amandoi ca playerii mai spun si prostii in majoritatea timpului petrecut pe server, asta doar pentru a se lauda insisi cu ceva anume; desi nu sunt autori si nici participanti la niciun fel de actiune de genul asta. Adica mint, ca e cool.

Eu nu cred asa ceva. Oricat de neintreg la minte ai fi, de-ai fi in stare sa floodezi sau sa spargi un server, nu te-ai opri intr-un server de mu. Vorba celui de mai sus, incerci cu NASA.

Guest Teen112
Posted

toti visati flood si voi nu stiti sa treceti strada, rds`ul are protectie prea mare ca sa fie floodat, sunt ceva probleme de la canicula , seceta etc:)))

Posted

stim deja raspunsul la acest topic.. nu cred ca mai are rost sa ne zbatem ca pestele pe uscat.. ei o tin tot pe a lor.. ca nu are cum sa fie SV de mu floodat.. si ca RDS'ul are firewall bun si ca nu perge sa il sparga nimenea, de parca RDS'ul ar fi vreo firma importanta, de nu poate sa il sparga nimenea :violent:

Posted

ar fi bine sa fixati odata pt totdeauna cs , cel mai bine cum era inainte duminica seara....ultimele saptamani marti acuma sambata nu mai intelege nimeni nimic

Posted

sa traiti bine!

- nu stiu despre ce probleme vorbesti

uite aici http://www.linkmania...howtopic=447268

am sa studiez maine seara problema - daca voi avea timp liber suficient, pe langa serverul de csgo ce trebuie inaugurat.

noapte buna

nene nu te supara....dar srv de mu e sub orice critica....nu te ocupi nici 10% de el fata de alte jocuri.....ati facut transferul ala....si statusul asa a ramas.

vrei sa imi zici u ca mai faci u sts ala pana la rr db? EU sunt sigur 100% ca nu va mai merge sts decat la rr db....iar daca imi zici ca se lucreaza la el.....ne minti pe fata asa cum face basescu ponta si antonescu. ( asta ca o paranteza)

Fii serios ei nu au fost in stare sa faca un amarat de sts pe care tot ei l au stricat si vrei sa rezolve problemele de lag/flood, speed buguri si altele? Sincer sunteti niste nebuni toti care credeti asta....sau care sperati :crazy:

Trebuie sa intelegeti si voi ca unii nu au jucat MU, nu au mari cunostinte vaste despre configurarea unui server. Acordati si voi rabdare, daca a postat aici inseamna ca are de gand sa se uite peste server. Server pe care il stiti si voi in ce conditii se afla. Nu are de tinut in frau un singur server, asta de MU, ci inca alte 10 sau cate or mai fi. Trebuie luat de la 0 odata, probabil pe la vreun rr bd. Daca exista o persoana care sa-l configureze cum trebuie si rapid nu mai statea nimeni pe ganduri. Si cum nimeni nu e platit aici pentru timpul benevol pierdut, pretentiile sunt prea mari, ca de fiecare data.

Poate ca parerea mea nu conteaza, nu mai activez de mult pe forumurile astea, tocmai pentru ca nu stiti sa va comportati, postati si improscati cu noroi mai rau ca niste animale.

cei care s-au oferit sa faca totul benevol, au fost luati "in caruta". nu stiu daca ai auzit povestea, insa ti-o poate confirma si Cr1stY.

alexsebi2005, tu probabil esti la varsta la care crezi ca in viata asta exista doar MU.

Probabil cei care se ocupa de serverul mentionat de tine sunt elevi cu foarte mult timp liber sau oameni care se ocupa cu asta. E foarte usor sa vorbesti, cand o sa faci tu ceva te rog sa ma anunti si sa-mi spui cum e - dar asta peste cativa ani, acum esti prea mic.

Cat despre problema, am trimis o sesizare catre reprezentantii RCS&RDS din Bucuresti, responsabili de probleme retelistice.

Alte comentarii pe langa subiect (cum sunt cele de mai sus) vor fi sanctionate in continuare cu suspend.

ai dreptate, e foarte usor sa vorbesti. cei care se ocupa de serverul mentionat de voi nu sunt elevi, si n-au asa mult timp liber precum s-ar crede. unii lucreaza, altii sunt studenti, si unul singur este elev (cel despre care s-ar spune ca a spart main.exe de la linkmania) la serverul respectiv se lucreaza strict in timpul liber. (acum ca a fost vacanta, 2 luni nu s-a mai ocupat nimeni de el din pacate) asta asa ca o paranteza.

Nu sunt IceMan. ^_^

te inseli amarnic bunny :P sunt 2 fosti jucatori care pot floda linkmania in asa fel incat sa pice legatura cu serverul de mu, insa nu in totalitate. rds-ul singurul lucru care-l poate face in momentul de fata este sa taie legatura cu externul (cum ne-a facut si noua cand tineam serverul in apartament - pe un IP dedicat de la RDS) iar daca atacul este mai puternic, opreste conexiunea din nodurile de legatura. gen nu se mai pot conecta cei de pe romtelecom, sau cei de pe airbites, etc.

de ce sambata ? e bine duminica.

gandeste-te bine si ai sa-ti dai seama de ce s-a schimbat sambata :)

Posted

cei care s-au oferit sa faca totul benevol, au fost luati "in caruta". nu stiu daca ai auzit povestea, insa ti-o poate confirma si Cr1stY.

Nu stiu care din povesti, ca sunt mai multe pe aceeasi tema. :)) Dar cunosc, relativ, situatia.

te inseli amarnic bunny :P sunt 2 fosti jucatori care pot floda linkmania in asa fel incat sa pice legatura cu serverul de mu, insa nu in totalitate. rds-ul singurul lucru care-l poate face in momentul de fata este sa taie legatura cu externul (cum ne-a facut si noua cand tineam serverul in apartament - pe un IP dedicat de la RDS) iar daca atacul este mai puternic, opreste conexiunea din nodurile de legatura. gen nu se mai pot conecta cei de pe romtelecom, sau cei de pe airbites, etc.

Macar pe tine te cred, ca ai la baza astfel de cunostinte. ^_^

Posted

spanac, am scris dita mai reply-u si mi-a dat eroare. nu-l mai scriu iar.

mai pe scurt, noua ni s-au blocat 2 ip-uri in perioada aia pe motiv ca "ati avut mai bine de 200 de atacuri numai in ultima saptamana iar ip-ul ramane blocat".

singurul lucru care ar putea sa-l faca serveru asta de mu, e sa se mute pe un host profesional cum am facut si noi :rofl2:

Posted

atunci sa mergi tu iceman la cs sambata.

stai calm ca nu plange nimeni dupa tn :)))

cum u puteai veni duminik .....asa erau si altii care nu puteau

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...