LanFigure Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Poza cu spot: Poza ks: poza 1: poza 2: Poza cand intra cu alt char phono si cere zen ptr clear apoi da pk, dupa cum stiti daca da cineva clear aproape de tine, risti sa-l omori sau ii scazi dmg: Poza in care deodata el era pe spot dupa pk: Rog adminii sa verifice log-urile si sa scrie pe ce conturi/char s-a logat si sa scape serverul de lepre de genul. Multumesc EDIT: am reusit sa-l preiau si mi-a facut pk cand am vrut sa-l mut: Poze preluare: Poza pk: PS2: Ultima poza cu limbaj pe post:
LanFigure Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Mi-a expirat butonul de edit si imi cer scz ptr dublu. Va rog sa verificati log-urile, vreau sa stiu daca Diabloo s-a conectat pe caracterul tzek_ si [mala*] cand mi-a dat pk. E din alianta cu mine si este necesar lucrul acesta. Va multumesc.
oick Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Liberty 5 zile suspend pentur nefondata. Intre printul cu spot si cel cu ks ai luat d/c. Preluarea nu a fost corecta.