M Power Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Propun sa se instituie si p LinkMania "blestemul adminului"... Dupa ce am citit asta nu mi-a venit sa cred pana unde se poate exagera cu fanatismul religios... http://www.forum-ortodox.com/profile.php?mode=register
Xardas Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 OMG... . Nu mi-am imaginat ca poate sa existe asa ceva. Deci vai de capu lor... VAAAAAIIIII. forum ortodox ?
Kane Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Idioti. Cititi si voi thread-uri pe acolo sa vedeti ce pot concepe aia.Si noua ne e frica de islamisti... astia sunt la fel de fanatici.
M Power Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 As zice ca sunt sectanti si in nici un caz crestini... "acesta nu este un forum ecumenist, "ortodocsii" cu viziuni "deschise" nu sunt bineveniti" -> adik sa nu dea naiba sa indraznesti sa te abati (adik sa si interpretezi altfel) de la "invatatura crestina" ca te facem sa ajungi la nenea Satana sa te fiarba in smoala... ) edit: Oricum asta mi s-a parut cea mai tare faza: "BLESTEMUL ADMINULUI Daca e vreunul care nu e botezat ortodox si intra in forum, sa fie blestemat asa: sa nu mai aiba parte de Internet pana cand se boteaza ortodox. Ma rog lui Dumnezeu, acest blestem sa fie valid si retroactiv"
DarkBringer Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 moved la fun mania moved la fun mania? "Daca e vreunul care nu e botezat ortodox si intra in forum, sa fie blestemat asa: sa nu mai aiba parte de Internet pana cand se boteaza ortodox. Ma rog lui Dumnezeu, acest blestem sa fie valid si retroactiv. " ?!?!?!!??!?! astia sunt oameni ? si se mai zice de femei ca au un neuron...la astia e vidul absolut in cao
martafoy Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 nu-i mai condamnati frati membrii !!!Trebuie sa manance si ei o paine.....totusi sunt absurzi!!!ce ma enerveaza acolo e ca toate avatarurile sunt biserici,icoane.....chiar nu pot sa-si puna la avatar un dracushor ceva???
BULETE Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Urasc genu asta de oameni, sunt doar fanatici. Daca le dai argumente impotriva credintei lor ti-o dau la intors si pun aceeasi placa
frankie Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 desi sunt un om f religios, cred ca acesti indivizi au X-agerat...Dumnezeu nu te obliga sa crezi in el...si Dumnezeu nu te-ar blestema dk ai intra pe acel forum, asa ca fiti fara grija ...aveti credinta
An7ic0de Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 chestii de genu asta te fac sa nu mai crezi in Dumnezeu.....
Raul Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 BLESTEMUL ADMINULUI Daca e vreunul care nu e botezat ortodox si intra in forum, sa fie blestemat asa: sa nu mai aiba parte de Internet pana cand se boteaza ortodox. Ma rog lui Dumnezeu, acest blestem sa fie valid si retroactiv.
WuTangClan Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 looool....tampenie mai mare k asta nu am vazut inca