nwradu Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Am auzit acum vreo 2 luni ca au inregistrat un site www.gbrowser.com (nu e nimic acolo, nu incercati degeaba, nu da 404 not found, dar nici altceva), si unii ziceau ca poate vor sa scoata un browser free, dar cred ca le-a luat-o Firefox prea inainte.
alex Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 personal nu as trece de la Y!M la un im de la google
NooNooSs Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 250, tre sa verific :rolleyes: edit: intradevar, misto, oricum nu as fi fol gmail datorita modului acesta de pastra toate emailurile, si oricum numi trebuie asa de mult spatiu, deacum cred ca se pot trimite mailuri de 25mb cu yahoo :o :P poti trimite max 10 mb ..... da este si MSN sau hot,ail care a scos 250 mb
jollyman Posted December 8, 2004 Author Posted December 8, 2004 Daca am inteles bine politica gmail, daca vor veni cu un messanger nou va trebui sa scoata ceva mai bun decat cel mai tare de pe piata actuala, asa ca eu m-as baga sa-l testez...!!!!
vghe Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 :P poti trimite max 10 mb ..... da este si MSN sau hot,ail care a scos 250 mb Curios as fi unde ai vazut tu 250 MB la MSN ? La mine apar doar 2MB !!! Sau poate casuta mea a intrat la apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si unde mai pui ca au filtru anti-spam de 2 lei :P
VIRUS Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 personal nu as trece de la Y!M la un im de la google nici eu n-as trece dar ... as vrea sa-l incerc ... ce spuneti ? va lua elemente de la Yahoo! Messenger ???
VIRUS Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 si eu sunt de aceeasi parere ....... deci eu chair nu stiu ...... va rog sa nu radeti .... cine a fost primu motor ..... yahoo sau google :rolleyes:
nwradu Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Pe vremuri era mai folosit Altavista. Si multa vreme Yahoo a oferit search utilizand Google, scria jos acolo "search powered by Google". Anul trecut am impresia ca Google n-a mai avut chef sa-i ajute pe Yahoo. Oricum, Yahoo ramane cel mai vizitat site de pe net, este un portal deosebit de util...
Js28 Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 oricum ... eu ca motor de cautare folosesc Google si ca messanger , e-mai apelez cu placere la Yahoo
crazy19 Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Curios as fi unde ai vazut tu 250 MB la MSN ? La mine apar doar 2MB !!! Sau poate casuta mea a intrat la apa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si unde mai pui ca au filtru anti-spam de 2 lei :P Cred ca depinde si cat de frecvent iti folosesti contul de e-mail. Si eu am avut 2 MB, dar pana la urma au facut upgrade la 250MB. ;)
vghe Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Cred ca depinde si cat de frecvent iti folosesti contul de e-mail. Si eu am avut 2 MB, dar pana la urma au facut upgrade la 250MB. ;) Foarte posibil. Eu folosesc Hotmail-ul foarte rar tocmai datorita faptului ca e naspa :) Mai bine folosesc Yahoo si Bumerang.ro. Nici rdslink.ro nu o folosesc foarte mult.
VIRUS Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 cred ca google nu-i mai ajuta pe yahoo mai bine de 1 an ..... eu am net de vreo 6 ani ... si de atunci stiu de yahoo.....google nu prea foloseam........am yahoo de cand aveam 4 mb pe mail :D ......... dar astept sa termine google cu beta version de la e-mail.....si sa-i vad dak isi scot gmessenger ... sau cum se va numi......si ce elemente noi o sa aiba ...... ar fi interesant sa faca un messenger yahoo sau google! ( msn e praf ) care sa mearga si pe retea .... ceva gen BORGChat......parerea mea dar ... ar avea un dezavantaj .... cum te loghezi ? cu parola si cu nebuneli ?? ar trebui sa se gandeasca cei de la yahoo la chestia asta .... pentru noi romaniii care ne facem retele din zi in zi ... in 2 ani cel mult cred k o sa fie tot bucurestiul.... in retea ....
Luc Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 creatorii google (2 studenti) si cel care conduce yahoo au fost (prob inca sunt) buni prieteni, era o scurta poveste despre google intr-un xpc mai vechi cat despre messenger pt retea, ce treaba sa aiba google sau yahoo cu asa ceva? la urma urmii ei ofera servicii pe internet nu retea
Luc Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 dupa cum am spus dintr-o revista extrem pc, nu mai tin minte numarul exact, dar daca insisti pot cauta
VIRUS Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 luc2k frate ... ar putea sa faca ceva de genu ... pentru ca ar fi mult mai convenabil .... d c sa ai 2 programe cand poti avea 1 singur ? mi-am dat si eu cu parerea ..... <_<
Luc Posted December 11, 2004 Posted December 11, 2004 ar putea, dar e foarte improbabil si oricum nu cred ca ti-ar lua cineva parerea in considerare de la yahoo/google edit: defapt eu folosesc yahoo msg ca program de chat pe retea, prietenii mei avand net