Jump to content
Guest cbadescu

filtrare pe IP

Recommended Posts

Guest cbadescu
Posted

Salutare,

Se pare ca IP-ul public e gargara, ca eu nu imi mai pot accesa webserverul de acasa (Timisoara, Cablelink). Dupa ce a mers cateva zile si am facut ceva trafic (care ca prin minune nu s-a contorizat)

nu mai merge.

Si degeaba tot sun la suport si le spun ca:

- nu e normal sa raspunda cineva la traceroute pe IP-ul meu daca mi-am oprit calculatorul,

- daca e IP public filtrat, cam degeaba e IP public,

- tipa cu care se fac contractele ar trebui invatata sa nu mai spuna ca e un Ip public, fara filtrari, etc.

Din pacate nu mai stiu pe unde e contractul, dar eu nu-mi amintesc daca se pomeneste in el de filtrare.

Mai are cineva asemenea probleme? O idee ce ar trebui sa fac (altceva decat sa renunt la contract) ?

Multumesc

Posted

Nu e normal sa ai filtru pe ip-ul tau. Sigur l-ai nimerit bine ? :)

Acum serios vorbind, pe forum nu ai sa rezolvi nimic. Suna la tehnic si discuta cu ei, vezi ce se intampla.

Guest cbadescu
Posted

Stiu ca nu e normal, dar e in Romania ;)

Am si sunat, am si fost la ei sa discut cu cineva de la tehnic, si mi-au spus ca astea sunt conditiile lor (mi-au cam dat cu flit, dar ce sa-i faci, monopol) - filtru pe porturile <1024,

Din pacate ei nu sunt capabili sa faca un forum, sa poti discuta direct cu ei, sau poate nu ai cu cine sa discuti ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...