Guest cbadescu Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Salutare, Se pare ca IP-ul public e gargara, ca eu nu imi mai pot accesa webserverul de acasa (Timisoara, Cablelink). Dupa ce a mers cateva zile si am facut ceva trafic (care ca prin minune nu s-a contorizat) nu mai merge. Si degeaba tot sun la suport si le spun ca: - nu e normal sa raspunda cineva la traceroute pe IP-ul meu daca mi-am oprit calculatorul, - daca e IP public filtrat, cam degeaba e IP public, - tipa cu care se fac contractele ar trebui invatata sa nu mai spuna ca e un Ip public, fara filtrari, etc. Din pacate nu mai stiu pe unde e contractul, dar eu nu-mi amintesc daca se pomeneste in el de filtrare. Mai are cineva asemenea probleme? O idee ce ar trebui sa fac (altceva decat sa renunt la contract) ? Multumesc
shdhat Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Nu e normal sa ai filtru pe ip-ul tau. Sigur l-ai nimerit bine ? :) Acum serios vorbind, pe forum nu ai sa rezolvi nimic. Suna la tehnic si discuta cu ei, vezi ce se intampla.
Guest cbadescu Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Stiu ca nu e normal, dar e in Romania ;) Am si sunat, am si fost la ei sa discut cu cineva de la tehnic, si mi-au spus ca astea sunt conditiile lor (mi-au cam dat cu flit, dar ce sa-i faci, monopol) - filtru pe porturile <1024, Din pacate ei nu sunt capabili sa faca un forum, sa poti discuta direct cu ei, sau poate nu ai cu cine sa discuti ...