Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Maeve

Ally Fallen

Recommended Posts

Posted

Am iesit Gambit, daca iti trebuie ceva de acolo lasa un reply.

Posted

Azi e ultima mea zi pe forum :))) daca vrei ceva iteme din topic zi acum cat mai ai timp, pana nu intra IceMan.

Cu ocazia asta va spun si BYE!

Posted

Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic.

Atipeste. Parintele se apropie si-l intreaba:

- Ce este forta Dumnezeiasca?

Studentul trezindu-se, raspunde repezit:

- Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca…

AHAHAHAHAHAHAHA =)))))))))))))))))))))

O femeie instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru.

Cind a venit rindul setarii parolelor ea l-a intrebat ce cuvant vrea sa folosesca pentru logare. Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus penis. Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare dupa care era sa se prabuseasca de ris in fata monitorului. Curios, tipul se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:

PASSWORD REJECTED…TOO SHORT

Posted

O bunica evreica isi urmarea nepotul cum se joaca pe plaja cand un val urias vine si il ia in larg.

Se roaga:

- Doamne te rog adu-mi nepotul inapoi, te implor,este singurul meu nepot.

Imediat un val la fel de mare ca primul il aduce pe nepot inapoi, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Atunci bunica se uita spre cer si zice:

- Doamne,sa stii ca avea si o palarie.

Un evreu suparat il cauta pe rabbi ca ii ceara sfatul. Rabbi nu reusesc sa o satisfac pe sotia mea ,nu reuseste sa se termine, ce sa fac?

Rabbi dupa cateva minute ii raspunse: cauta un tanar si roagal sa tina cu mainile intinse un prosop deasupra voastra cand faceti dragoste si vei vedea ca se va termina sotia ta.

Seara acasa in dormitor au facut cum spuse rabbi dar nici asa nu reusea sa se termine sotia evreului. Suparat ,evreul propune sa faca schimb imediat cu tanarul, sotia evreului imediat reuseste de mai multe ori sa se termine . Evreul se apropie de tanar si ii soptea la ureche : vezi ? asa se tine prosopul !

Posted

Fiul unui seic studia in Bucuresti. Intrabandu-l parintii cum se simte, le-a raspuns ca in general bine, dar se jeneaza un pic cand el vine cu Mercedesul 500 la scoala, iar profesorul lui coboara din tramvai.

Peste cateva zile primeste un cec de 1 milion de dolari si o telegrama:

“Nu ne face numele de rusine! Cumpara-ti si tu un tramvai!…

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...