Skanee Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Con?inutul topicului va trebui s? urmeze cu exactitate modelul: Numele meu în joc: skanee Numele EXACT celui pe care îl reclam: v_catalyn Screenshot-uri: http://imgur.com/UTNMR,9VLEI,gtl04,ig3GT,wGTIs,ApHfQ,ahQqv,fK0Lt,m4meK,7TNne,AHUSD Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Pun masina peste el iar el da escape asteptand ca cei de langa sa ma bubuie , a stat escape ca sa nu moara. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Vicentzo , moses Martori: Turok + cei din grove. #Tu ai scris pe chat si imi spui mie ca ti s'a blocat + ca reveneai si iar dadai escape daca ti se bloca intradevar sau luai crash ieseai din joc , dispareai.
catalynv91 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 deci pretenash nu am stat pe esc mi sa blocat si ma scot si cand am revenit am murit ;););)
anaxor Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Si tu cum joci fair play cand pui masina pe el? voi chiar nu va ganditi inainte de a posta. Ori te pedepsesc si pe tine si pe el pt non fp ori pe niciunul. Aleg sa nu dau nicio pedeapsa.