Aurica18 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Numele meu în joc: Aurica18 Numele EXACT celui pe care îl reclam: skaneee si aceventura Screenshot-uri: View post on imgur.comView post on imgur.comView post on imgur.comView post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Stateam in banca si vb pe /f si vine el k jmecheru ce e si ma omoara si el si aceventura dadeau in mine Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Andreea,kidzeen,cRs,etc Martori: screens # se vede destul de clar cum Aceventura il ajuta
Skanee Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Erai afara , si ne duelam ai intrat in banca si te'ai pus repede afk nu am stiut ca ai scos afk si te'am omorat. De cand e safe zone in banca? Stiam ca ai voie sa omori in banca dar fara pistol. Poza cand i'am batut nu te'am prins ca dadusei /enter #Am tras cu arma ? R: NU #Joc de 3 ani si niciodata nu a fost safe in banca.
Mr Alexx Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Noi te-am urmarit pana la banca , ne-am duelat in fata bancii ti-am luat hp , apoi ai intrat in banca , ai luat hp noi nu am facut poza , si prin urmare skane te-a omorat ptr ca ai facut non fp . In locul tau taceam ca filozof ramaneam . Daca stii ca esti de vina .. macar stai in banca ta :-j ! PS : L-am intrebat pe kidzeen daca am avea voie sa omoram un rival cu pumnii si picioarele in banca si mi-a dat un raspuns afirmativ , Da avem voie !
Athreyu Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Noi te-am urmarit pana la banca , ne-am duelat in fata bancii ti-am luat hp , apoi ai intrat in banca , ai luat hp noi nu am facut poza , si prin urmare skane te-a omorat ptr ca ai facut non fp . In locul tau taceam ca filozof ramaneam . Daca stii ca esti de vina .. macar stai in banca ta :-j ! PS : L-am intrebat pe kidzeen daca am avea voie sa omoram un rival cu pumnii si picioarele in banca si mi-a dat un raspuns afirmativ , Da avem voie ! M-ai inteles tu gresit Ace,ceea ce ti-am zis este ca nu ai voie sa omori in banca deloc,pedeapsa pentru asta este una mai mica si nu are legatura cu trasul in banca care inseamna bug abuse,sunt 2 lucruri diferite. Conform regulamentului care spune asa • Deathmatching-ul (omorul altor jucatori), banca, cat si la spawn-ul oricarei factiuni sau spawn-ul civil (inclusiv spawn-ul jucatorilor IN case) este pedepsit, în functie de gravitate, de la prison pana la ban de maxim 7 zile.
Aurica18 Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 eu eram de ceva timp in banca eu nu fac ceea ce faceti voi adik luati hp in duel...asta 1 la mana 2 la mana eram in banca asteptam sa iau mats si voi probabil stiati asta si ce ati zis hai k poate are bani pe el sa il omoram 3 la mana skanee mai vb si urat o sa mai ii fac un post pt limbaj
Dragos Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 skaneee si aceventura primesc prison. Chiar nu sunteti in stare sa cititi 2-3randuri dintr-un regulament? :| Nu mai zic de tot regulamentul,faceti hernie ..