Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Aurica18

[Rezolvat]skaneee-kill in banca

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Aurica18

Numele EXACT celui pe care îl reclam: skaneee si aceventura

Screenshot-uri:

View post on imgur.com
View post on imgur.com
View post on imgur.com
View post on imgur.com

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Stateam in banca si vb pe /f si vine el k jmecheru ce e si ma omoara si el si aceventura dadeau in mine

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Andreea,kidzeen,cRs,etc

Martori: screens

# se vede destul de clar cum Aceventura il ajuta

Posted

Noi te-am urmarit pana la banca , ne-am duelat in fata bancii ti-am luat hp , apoi ai intrat in banca , ai luat hp noi nu am facut poza , si prin urmare skane te-a omorat ptr ca ai facut non fp . In locul tau taceam ca filozof ramaneam . Daca stii ca esti de vina .. macar stai in banca ta :-j !

PS : L-am intrebat pe kidzeen daca am avea voie sa omoram un rival cu pumnii si picioarele in banca si mi-a dat un raspuns afirmativ , Da avem voie !

Posted

Noi te-am urmarit pana la banca , ne-am duelat in fata bancii ti-am luat hp , apoi ai intrat in banca , ai luat hp noi nu am facut poza , si prin urmare skane te-a omorat ptr ca ai facut non fp . In locul tau taceam ca filozof ramaneam . Daca stii ca esti de vina .. macar stai in banca ta :-j !

PS : L-am intrebat pe kidzeen daca am avea voie sa omoram un rival cu pumnii si picioarele in banca si mi-a dat un raspuns afirmativ , Da avem voie !

M-ai inteles tu gresit Ace,ceea ce ti-am zis este ca nu ai voie sa omori in banca deloc,pedeapsa pentru asta este una mai mica si nu are legatura cu trasul in banca care inseamna bug abuse,sunt 2 lucruri diferite.

Conform regulamentului care spune asa

• Deathmatching-ul (omorul altor jucatori), banca, cat si la spawn-ul oricarei factiuni sau spawn-ul civil (inclusiv spawn-ul jucatorilor IN case) este pedepsit, în functie de gravitate, de la prison pana la ban de maxim 7 zile.

Posted

eu eram de ceva timp in banca eu nu fac ceea ce faceti voi adik luati hp in duel...asta 1 la mana 2 la mana eram in banca asteptam sa iau mats si voi probabil stiati asta si ce ati zis hai k poate are bani pe el sa il omoram 3 la mana skanee mai vb si urat o sa mai ii fac un post pt limbaj

Posted

skaneee si aceventura primesc prison.

Chiar nu sunteti in stare sa cititi 2-3randuri dintr-un regulament? :|

Nu mai zic de tot regulamentul,faceti hernie ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...