Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AngeL

Auto-Denunt. Angel.

Recommended Posts

Posted

Sunt parinte, sunt om.. m-am controlat cat m-am controlat, dar totul are o limita.

CJByr.jpg

BboQo.jpg

Z6w3w.jpg

Chiar daca a fost limbaj dupa provocare, nu a fost o chestie frumoasa din partea mea. Dar sunt injurata si eu si familia mea zilnic si nimeni nu face nimic.

Imi cer scuze fata de jucatorii de pe server.

Imi accept pedeapsa cu fruntea sus. O zi buna.

Posted

Stiu ca n-am procedat corect, nimic nu scuza limbajul meu. Dar ce vreau eu sa scot in evidenta, este faptul ca eram provocata constant de acest BATOSAI. Ai rabdare cat ai, dar la un momendat ripostezi [mai ales cand iti face fetita curva, handicapata, ca-i da m*ie..ca sa suga fata , mea la tot serverul]. Nu stiu daca aveti copii, deaceea nu stiu daca ma intelegeti 100%, poate daca era altcineva in locul meu [care are copil], zicea mult mai urat. Eu m-am abtinut desi "stresul" pus de acest individ pus pe mine, a fost extrem si constant. N-as vrea sa invinovatesc pe nimeni pentru limbajul meu, pentru comportamentul meu. Dar daca plangerea acesta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=445805

era rezolvata, acest individ nu ma mai injura si nu ma mai provoca in halul in care a facut-o.

Print: 1)

ExXtF.jpg

Print: 2)

bo5e2.jpg

Print: 3)

lISJH.jpg

Print: 4)

9dOKy.jpg

Print: 5)

tP2WJ.jpg

Sa fi din fier..si tot te ataca aceste cuvinte. Apelez la intelegerea dumneavoastra si la gandirea logica. Nici intr-un caz n-as injura asa pe cineva daca nu mi-ar face ceva foarte grav [ exemplul celui de mai sus]. Nu stiu cati de pe acest server au copii, au parinti morti [de ani de zile], ca sa ma inteleaga ce am simtit [si ce simt]..vazand aceste cuvinte [fara sa ii fi facut ceva].. Dar na, cum rasa umana, e mai rea ca animalele..Am trait sa imi vad copilul [ pentetrat intr-un joc, jignit intr-un joc, desi saraca n-are cea mai mica vina]. O spun cu cea mai mare sinceritate ca, ce caractere de persoane am vazut pe acest joc, n-am sa mai vad vreodata in viata mea [desi am 28 de ani]...

Asa ca am sa las la puterea dumeavoastra de decizie si acorda-ti dupa merit [daca merit ceva]

Inca o data, cei ce au copii, cei ce au parinti morti.. imi vor intelege reactia.

Imi cer scuze.

Cu respect AnaMaria.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...