AzyMan Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Numele meu în joc: GeanN Numele EXACT celui pe care îl reclam: Sankeee Screenshot-uri: View post on imgur.com Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram prin zona cand era un war si la un moment dat cand sankee alerga sa nu fie ucis sa pus cu ESC ceea e NON-FP cand te duelezi sa te pui afk, iar eu am mentionat asta in timp ce el era afk i-am spsus ca e non-fp si ma trezesc ca ma injura pe /w Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Andreea,Panther,Vicentzo. Martori:- P.S: Postez eu pentru el, nu poate sa foloseasca forumul.
Skanee Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 In primul rand nu m'am pus afk , in al doliea rand tu ca si civil esti enervant sa ma alergi pe mine sa ma omori ca esti tu aliat cu grove :( Plus ca nu vad unde e limbajul dar na.
Skanee Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 S'a postat de doua ori va rog stergeti postul acesta lag
anaxor Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Sankeee primeste warn up si mute 120 de minute. :closed: