EcLipSSe Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Salutare . Ma gandeam sa fac un video despre serverul linkmania . Cu prezentare factiune .. si alte idei ce imi mai vin... Am nevoie de permisiunea cuiva (iceman sau alt admin) pentru a face acest video ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LimitLess Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 Salutare . Ma gandeam sa fac un video despre serverul linkmania . Cu prezentare factiune .. si alte idei ce imi mai vin... Am nevoie de permisiunea cuiva (iceman sau alt admin) pentru a face acest video ? Din cate stiu , nu e nevoie sa ceri permisiune pentru server-ul de sa:mp , esti liber sa faci un videoclip , asta daca vrei sa contribui cu ceva. Iar daca vrei si reusesti sa realizezi ceva poti ruga pe cineva sa il puna pe canal-ul de youtube linkmania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EcLipSSe Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 Este primul meu video despre un server de samp si nu stiu daca o sa fie prea reusit .. dar sa stiu daca pot sa il fac .. EDIT: Am aflat de la maryus ca am voie sa fac acest video . TC Va rog . o sa fac un alt topic cu pareri / sugestii despre acest video Link to comment Share on other sites More sharing options...
lego_kid Posted August 8, 2012 Share Posted August 8, 2012 :closed: Link to comment Share on other sites More sharing options...