Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Al1n..

[Rezolvat]Phill-non-fp

Recommended Posts

Guest Al1n..
Posted

Numele meu în joc: Al1n..

Numele EXACT celui pe care îl reclam:Phill

Screenshot-uri: http://img37.imageshack.us/img37/8298/samp068hi.png

http://img521.imageshack.us/img521/982/samp067yp.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):Faceam controale cu Madal1n,a intrat in banca dupa ce am somat,ne-am dus dupa el si a dat /q

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Eric,Kidzeen

Martori: Madal1n

Posted

O poza cand ma alergati? Si cand eu am intrat in banca?

Eram in banca de 12-13 minute inainte de a veni voi... " help " a fost cand am vrut sa sa chem niste colegi ... dar in loc de /f help... am scris doar help [ uneori scriu /f si dau ESC ca sa pot scrie mai repede , m-am obisnuit cu chestia asta... numai ca de data asta nu a mai fost /f inainte ]

Ce non fp am facut? Ca eram in banca si voi veniti si imi spuneti " Afara pentru control ? " Asta e buna. + de asta... am vazut in fapte vs pedeapse ca se da prison pentru quiting la somatie... faza e ca ... nu pot primi prison... pentru ca nu ai destule dovezi. Daca ai, te rog sa le postezi...

Faceam controale cu Madal1n,a intrat in banca dupa ce am somat,ne-am dus dupa el si a dat /q

Cum dovedesti ca am intrat in banca dupa ce ai somat?

In + nu am dat /q am primit kick pentru AFK.

Guest Al1n..
Posted

O poza cand ma alergati? Si cand eu am intrat in banca?

Eram in banca de 12-13 minute inainte de a veni voi... " help " a fost cand am vrut sa sa chem niste colegi ... dar in loc de /f help... am scris doar help [ uneori scriu /f si dau ESC ca sa pot scrie mai repede , m-am obisnuit cu chestia asta... numai ca de data asta nu a mai fost /f inainte ]

Ce non fp am facut? Ca eram in banca si voi veniti si imi spuneti " Afara pentru control ? " Asta e buna. + de asta... am vazut in fapte vs pedeapse ca se da prison pentru quiting la somatie... faza e ca ... nu pot primi prison... pentru ca nu ai destule dovezi. Daca ai, te rog sa le postezi...

Faceam controale cu Madal1n,a intrat in banca dupa ce am somat,ne-am dus dupa el si a dat /q

Cum dovedesti ca am intrat in banca dupa ce ai somat?

In + nu am dat /q am primit kick pentru AFK.

de ce ai dat /q cand eram langa tine si ti-am spus sa iesi la control?

Posted

Nu am dat /q langa tine, am primit Afk

Nu e prima data cand las afk acolo.

Eu am lasat afk... voi ati venit... dupa mine in banca si in momentul ala am luat kick.

Conform regulamentului, pentru prima abatere la /q la somatie se da prison.

Stiu ca va intrebati " ce conteaza daca te crezi nevinovat ? " - Conteaza pentru ca abia am scapat de ban 30 zile, si acum am 2 warnuri de mai bine de 4-5 luni pt AFk la cai.

Posted

Nu am dat /q langa tine, am primit Afk

Nu e prima data cand las afk acolo.

Eu am lasat afk... voi ati venit... dupa mine in banca si in momentul ala am luat kick.

Conform regulamentului, pentru prima abatere la /q la somatie se da prison.

Stiu ca va intrebati " ce conteaza daca te crezi nevinovat ? " - Conteaza pentru ca abia am scapat de ban 30 zile, si acum am 2 warnuri de mai bine de 4-5 luni pt AFk la cai.

Vad ca o ti pe a ta dar tu ai poze in care sa dovedesti ca ai luat kick pentru ca erai AFK?

Altfel, ... fara dovezi, nu vad de ce ai comenta atat.

Guest Al1n..
Posted

El are dovezi ca eu am intrat in banca dupa somatia lui? :D

Se vede in timestamp cand am facut somatia si cand eram langa tine in banca.Aceea somatia a fost facuta pe /m,adica dintr-un vehicul de politie,acum,de ce ar veni 2 oameni din senin dupa tine in banca iar dupa 10 secunde tu sa dai quit?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...