Guest VoodooRay Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Vrei c-am multe gigi fara mustata, las-te de panarama si om ca tot omul :-j
Mishka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 In primul rand factiunile au fost deja create,nu se poate.Aici poti gasi toate factiunile,daca doresti sa devi membru lasa o cerere dupa modelul din primul post,respectand cerintele. Ai informatii despre server,inclusiv regulamentul.Daca doresti o factiune trebuie sa faci cerere GM,citeste acest topic si acesta.Daca iti doresti sa devi neaparat lider,poti sa participi la licitatia unui club aici.Ai destule cluburi cat sa poti alege unul,nu neaparat sa fi lider. C0D18,intelege odata ca nu e server Stunt.VoodooRay,nu mai posta pentru +1.
C0D18 Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 In primul rand factiunile au fost deja create,nu se poate.Aici poti gasi toate factiunile,daca doresti sa devi membru lasa o cerere dupa modelul din primul post,respectand cerintele. Ai informatii despre server,inclusiv regulamentul.Daca doresti o factiune trebuie sa faci cerere GM,citeste acest topic si acesta.Daca iti doresti sa devi neaparat lider,poti sa participi la licitatia unui club aici.Ai destule cluburi cat sa poti alege unul,nu neaparat sa fi lider. C0D18,intelege odata ca nu e server Stunt.VoodooRay,nu mai posta pentru +1. Si daca vreau sa-mi fac factiune ce? N-am voie? :readthis:
SkateRZ Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nu ca n-ai voie,e imposibil.Factiunile au fost create.
CristyTheKnight Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Ai voie sa incerci sa iti deschizi un club factiunile sunt facute de la inceput nu ai cum sa iti creezi propria factiune.Ce este asa de dificil de priceput?
Mihai1200 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Draga gigi , factiunile sunt de la GM si nu se pot adauga , daca chiar vrei intradevar sa iti faci factiune deschideti propriul server.Draga gigi , factiunile sunt de la GM si nu se pot adauga , daca chiar vrei intradevar sa iti faci factiune deschideti propriul server.