Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest colentina

Junior si >Dark< speed

Recommended Posts

Posted

taci ma alxx te dai rotund pe aici.....nu e trb nimanui cum isi pierde x y z adminu....nu e nici primu nici ultimu care a facut de astea k?

va atacati ca vi sa dat peste nas corectilor....sa vedem cs ul urmator cum il aparati...asta daca nu apare alt klax....dar exista solutii ca si ptr aseara nu e problema :crazy: ]

Posted

taci ma alxx te dai rotund pe aici.....nu e trb nimanui cum isi pierde x y z adminu....nu e nici primu nici ultimu care a facut de astea k?

va atacati ca vi sa dat peste nas corectilor....sa vedem cs ul urmator cum il aparati...asta daca nu apare alt klax....dar exista solutii ca si ptr aseara nu e problema :crazy: ]

in dev 4 nu maraie nici un bk la mine... la cs toti sunt buni.. :)) bine ma bunule vedem cs-ul viitor :tiphat:

Posted

inseamna ca nu ai facut duel cu mine :-"

:)))...asta`i tare kenvelo :)))..ai uitat cand ai luat 10-0 pe Gunit :-??

nu avea chef atunci.. :))

Posted

in dev 4 nu maraie nici un bk la mine... la cs toti sunt buni.. :)) bine ma bunule vedem cs-ul viitor :tiphat:

ia vsa vii ma dev4 sa vedem daca marai eu la tn....posibil sa nu treci de 5 .....cum a facut si huskar.

la cs? poi la duel il bat pe huskar de il sparg si la cs e zmeu....si mai sunt de astia....care la duel is praf si la cs abia de ii ating cu skill

ma bogdane u cu juny te iei la tranta? dupa ce la invatat unu si altu diverse manarii acu e bun si el la cs duel....da tin minte db trecut inainte sa ma las abia stia sa faca combo. :crazy:

Posted

rudy tu macar taci..te bagi aiurea in seama.. sti prea bine dc ai pierdut adminu.. :violent:

Inca odata dai dovada de o prostie fara limite. Dai reply la ce scriu eu doar de dragu de a atrage atentie asupra ta. Tu sti pe atat de bine cum mi-am "pierdut" eu adminul la fel de bine cum stiau toti de ce pica serverul de MU acum cateva luni. Adica din auzite.

Eu unu dupa cate filmulete au fost postate aseara nu as mai avea obrazul sa sar ca ars de cur in sus fiind castigat CS cu asemenea "ajutor".

Asa ca din partea jucatorilor de pe serverul MU Linkmania mai taceti din gura odata ca sunteti penibili rau. As recomanda inchis topicul ca deja e circul prea mare.

P.S. Sunt curios cum o sa va descurcati CS viitor. :right:

Posted

Ador sa vad cum intregul cor Hustle a iesit la inaintare dupa suspendul lui Klax urland dreptate, favoritisme in stanga si dreapta de parca ei au fost cei batjocoriti de 2 saptamani. In fine, hotul striga hotii.

Posted

Ador sa vad cum intregul cor Hustle a iesit la inaintare dupa suspendul lui Klax urland dreptate, favoritisme in stanga si dreapta de parca ei au fost cei batjocoriti de 2 saptamani. In fine, hotul striga hotii.

Nu crezi ca dai putin in penibil? De cat timp e topicul asta si cate video-uri / poze s-au strans? Fa un calcul si dupa aia vedem care bk din ce alianta folosesc "minuni" fara sa pateasca nimic. Asa cum cazul klax a fost rezolvat in regim de urgenta sa ne explice un admin aici de ce nu se da decizia? Dovezile sunt mai mult decat evidente.

Posted

Nu crezi ca dai putin in penibil? De cat timp e topicul asta si cate video-uri / poze s-au strans? Fa un calcul si dupa aia vedem care bk din ce alianta folosesc "minuni" fara sa pateasca nimic. Asa cum cazul klax a fost rezolvat in regim de urgenta sa ne explice un admin aici de ce nu se da decizia? Dovezile sunt mai mult decat evidente.

Serios alex, tot eu sunt cel penibil? Tot eu fac tam tam pe forum, victimizanduma si aruncand cu noroi in stanga si dreapta doar ca nu au luat toti suspend cum vreti voi? Hai sa fim realisti, ok?

Topicul poate fi si de 1 an, in locul adminilor il inchideam pana la verdict si gata. Asta ca sa nu ii dea up oricine e nedreptatit la o plangere.

Si acel regim de urgenta la care face mentionare tu cred ca a fost declansat nu de un topic cu 6 pagini de spam ca asta ci de 10 topicuri cu dovezi independente si dovezo mai mult decat stupefiante. Nu esti de acord?

Posted

ai calcat pe broasca rudy , respira :photo: poate iti vine mintea de la cur la cap :happy1:

:)) clar, am realizat intr-un final cu ce fel de oameni de cultura stau la vorba. Bafta cu plangerea voastra si va asteptam la CS viitor. :tiphat:

Eu out.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

daca erai asa bun cum crezi nu cred ca te puneau astia de la tine sa ti sw cu guilda fantoma :)) qweqweqwe poate da tot prostu , sau tu iar esti bk de def ?:)))

Posted

ai calcat pe broasca rudy , respira :photo: poate iti vine mintea de la cur la cap :happy1:

:)) clar, am realizat intr-un final cu ce fel de oameni de cultura stau la vorba. Bafta cu plangerea voastra si va asteptam la CS viitor. :tiphat:

Eu out.

scuzati-ma domnule care va considerati inteligent , dar eu sunt mai direct si nu ma ascund dupa niste cuvinte ca sa spun ce am de zis cum fac altii . daca la tine merele sunt ca perele e problema ta :) va multumim pentru nenumaratele comentarii pe care ni le-ati oferit in rezolvarea cazului care s-a finalizat cu succes intr-o lista de asteptare de inca vreo 3-4 luni

Posted

daca erai asa bun cum crezi nu cred ca te puneau astia de la tine sa ti sw cu guilda fantoma :)) qweqweqwe poate da tot prostu , sau tu iar esti bk de def ?:)))

lasal ma :))))) ca de cate ori am avut ms critical pik ca un erou nici pe def nu e bun bk lui =)))))))))

da el rupe devias 4 la duel da azi sa ascuns in vizuina lui cand i am zis de duel =)))

nu sunt bun la duel sau poate ca sunt...ptr ca spre deosebire de altii joc corect si poate ca de asta nu sunt bun :D

Posted

nare rost kinule lasa-l in suferinta lui sa traiasca cu impresia ca e „miez„ :D , dar pe sw cu shield si qweqweqweqwe =)))

Posted

da :)) dupa ce au descoperit cutia pandorei sau transformat in duelisti legionari =)))

da mai am o nelamurire.....cum imi sare din joc la cs si cu elite si fara elite? :)))))

mentionez ca ma scos din joc instant cand nu aveam elite...si apoi am bagat sa vad daca si asa ma scoate....si ghici? in ambele situatii aceeasi chestie....deci mai e ceva de scos in evidenta pe viitor mai greu da va iesi :nanana:

Posted

ma sinistratilor va dati loviti ca pe muste pe forum , dar in game de ex la cs sunteti zmei toti, ati plans in cor toti la klax parca cine stie ce a facut dar voi la voi nu va mai uitati ? cu tot felu de coduri in cazul asta dark si junior binenteles adminu nu face nimic doar ce ii convine ... si tot voi va plangeti ca nu e adevarat ca va favorizeaza

ia mai inchideti pliscu ca sunteti penibili. incepand de la admini pana la ultimi codati

Posted

ma sinistratilor va dati loviti ca pe muste pe forum , dar in game de ex la cs sunteti zmei toti, ati plans in cor toti la klax parca cine stie ce a facut dar voi la voi nu va mai uitati ? cu tot felu de coduri in cazul asta dark si junior binenteles adminu nu face nimic doar ce ii convine ... si tot voi va plangeti ca nu e adevarat ca va favorizeaza

ia mai inchideti pliscu ca sunteti penibili. incepand de la admini pana la ultimi codati

singuru favorizat aici a fost Klax care a primit raspuns in timp record fata de altii :))

uitate ca la toate plangerile se intarzie mai putin la cea a lui Klax ,,,, deci el e cel favorizat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...