Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest colentina

Junior si >Dark< speed

Recommended Posts

Posted

Nu stu de ce nu merge sa dau edit la nici un post...

Cat am fost atacatori nu am filmat pentru ca ne-am axat pe coroana , dar bineinteles ca Junior tot dadea "magic". Si nu e primul cs cand e vedeta. Poate ne explica cineva cum poti omori 2 bk full deodata cu un singur twist sau 5 caractere deodata (ultrakill?) tot din ts evident . Ce e ciudat e ca omora si bk din alianta lui la fel de repede (vezi Kenvelo si >DarK<), se stie ca atacatorii au dmg mic intre ei.

Poate ar fi timpul sa va ocupati si de topicul asta , ca prea a fost lasat de izbeliste.

Posted

N`am dc sa plang.S`a dus linkmania pe apa sambetii cu atatea favoritisme

bai u esti nebun?

ia zi ma cum ai luat cs cu camera goala 2 sapt la rand? zi asta nu te da dupa deget si te milogi ca o pustoaica de 2anisori

cn foloseste programe ....da sa ia 99 nu ma intereseaza da nu veni u la mn cu favoritisme

Guest CeausescuPresedinte
Posted

i see mad people here .... :(

Posted

tata posteaza daca ai ceva cu mn de la cs da?

poate fol si cei din hentai nu zic ca nu.....dar nu am de unde sa stiu ca da folosesc ok? si nici nu ma intereseaza ei isi pierd munca

si daca folosesc nu folosesc asa pe fata ma alex parca asa te chema cum face klax d.c la tot aly sa ia cs, nu omoara toata camera din 2 ts.

deci sa inteleg ca nu doar klax foloseste programe....ci mai sunt cativa....stiu dar la urm cs vor pik si ei

Posted
Cum sa mai joci corect,cand vezi ca unii joc cu hack`uri si adminii nu fac nimic ?
Da postati ma si voi cand am jucat noi cu hackuri la cs si faceti n topicuri ca noi cu dovezi....nu vorbe...dar voi ati intrat ca nesimtiti cu d/c cu 1hit cu de toate ....disperati dupa cs sunteti sa mor...va da de mancare cred ....da chiar in ce sat ziceai ca stai pe langa brasov ? satu cristian parca ....mai puneti si voi o leguma in gradina...cresteti o gaina ....si lasati hackurile la castel
Posted

I`a uita`te ma un pic la sfarsit`ul filmuletului sa vezi cum pica 5 caractere full de la un ts,si apoi deschide gura

Uitativa si in minutele 2:26 si 8:56 cum Klax187 omoara pe [bogdaN] dintr-un fury si apoi pe Kenvelo (transformat in dragonas) cu un skill de arma.

Va postati intre voi ma fraierilor, atat de mult tineti la un char care va adus cs 2 saptamani la rand :))

Posted

Nu vreau sa fac pe facultatea de avocatura cu tine, dar ca in orice situatie cand dovezile sunt neconcludente nu se poate acorda suspend.

Dark la fel de bine a postat un filmulet pentru Huskar acum ceva zile si se vede ca el joaca asa(fara programe), omorand dintr-un tw un bk full. Junior daca doreste sa ii urmareasca exemplul sa posteze un filmulet asemanator e binevenit.

Dar hai sa nu incurcam "borcanele de zacusca" cu ce e intre dark si Junior cu ce a facut klax, ca e o diferenta destul de colosala care sincer nici tu nu o poti trece cu vederea.

Posted

lasal frate nu vezi ca o arde ca avocatu ? e bine platit sa rezolve cazu :) adminii sasa is de tot rasu :happy1:

s-au pisat aia de sus pe ei cand le dadea disconect de fata cu ei pe server :)) si nu mai intrau de ciuda si nu faceau nimic .

nu mi-e rusine nici cu astia care sunt :)

Posted

Bine Juny, fi obtuz in gandire si considera cazurile asemanatoare si noi lasam adminii sa decida ce si cum. Degeaba incerc sa-ti explic ce si cum, tu o sti pe a ta si aia e buna.

Cat despre costy, la cat am observat ca te-ai batut cu pumnii in piept ca sti regulamentul si toti gresesc, postand topic dupa topic ca apoi tot tu sa-ti iei suspendul mai bine nu dadeau reply. Sincer. :right:

Posted

eu nu compar plangerile,dar e nesimtire..intr`o plangere se rezolva in 2 ore,iar in alta in 3 luni ;) E la fel ca db`ul trecut,cand cineva lua telefonul si suna si in 20 min se inchidea topicul si altele stateau de luni bune.Se merge pe pile la fel ca sin in real life...pacat de sv...s`a dus cu totu.Nb

Posted

taci ma nu vezi ce admini sunt aici ? cum sa nu iti iei suspend? poti sa ai si dreptate si tot te infunda . e vb de favoritisme aici de interese :) si tu faci parte din acei favorizati ca doar esti sinistrat ce pot sa mai zic :)

Posted

sunteti de tot rasu fratilor...favoritisme la maxim... asa este cand admini sunt si playeri.. :violent:...o plangere facuta de 3 luni nu sa rezolvat si una facuta in 10 minute sa inchis....rusine

warn up + 10 zile suspend

Posted

Nu vreau sa fac pe facultatea de avocatura cu tine, dar ca in orice situatie cand dovezile sunt neconcludente nu se poate acorda suspend.

Dark la fel de bine a postat un filmulet pentru Huskar acum ceva zile si se vede ca el joaca asa(fara programe), omorand dintr-un tw un bk full. Junior daca doreste sa ii urmareasca exemplul sa posteze un filmulet asemanator e binevenit.

Dar hai sa nu incurcam "borcanele de zacusca" cu ce e intre dark si Junior cu ce a facut klax, ca e o diferenta destul de colosala care sincer nici tu nu o poti trece cu vederea.

rudy tu macar taci..te bagi aiurea in seama.. sti prea bine dc ai pierdut adminu.. :violent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...