Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest colentina

Junior si >Dark< speed

Recommended Posts

Posted

la 10 secunde dupa ce ati murit voi follyc a spus ca el se uita pe biggles ca nu moare. junior moare deci nu are nimic. Ceva in gen a formulat. Nu se uita ca eram eu(piti) langa biggles non-stop si venea ange din 30 in 30 secunde si i dadea buff.. :violent:

Posted

Aceste filmulete au fost facute la csul din data de 10 iunie (tot acolo au fost si filmele cu dark)

Foarte interesant Junior asta

Una e sa omori bk dl sm elfa full doar cu ts si alta e sa omori charuri de 30 de rr cu ts.. (cum se vede la inceput de film, si dupa cum se vede nu are nici buff si nici critical) si la final incepe cu o serie magnifica de cateva combouri marca liquid (se vede clar ca nu se indoaie pana la capat din ref din cauza speedului care il are)

Daca ne uitam la filmele postate anterior (adica alea cu Realitate 1 si 2 ) se va observa diferenta enorma la felul cum se indoaie altii bk din reflect si cum se indoae el si dark

Priviti cum da cu ts ca un zmeu fara oprire, ia o gramada de ref dar sa se indoaie si el odata din ref... canci.

Tot la fel de criminal... 2 ts si omoara un bk full

Posted

va mai bateti mult joc de serverul asta? codati pe fata , topic facut din luna iunie si nu faceti absolut nimic ca sa le blocati conturile , va doare fix in cot... de asta a ajuns linkmania vai si amar

o sa veniti cu replica aia clasica "Logurile din acea data au fost sterse.In lipsa dovezilor, topic inchis."

nepasarea o sa va coste in continuare

Posted

Am gasit ce au Junior si >DarK<. Au un bug de cont cu dl,mai mult nu zic. Cer permisiunea unui admin sa folosesc pe un bk mare si sa filmez cu fraps sa vedeti ce magie dau si iau si ref din cand in cand. Am testat pe un bk mic,merge bugul si aici. Am testat pe alt mu pe bk full, dau magic:) . Astept permisiunea unui admin sa folosesc aici sa va arat FIX ce are.

Posted

Ca tot nu s-a dat nici o decizie aici (desi ar fi cazul) , pun si eu ceva fresh de martea trecuta.

ultimele ~12 min din cs trecut

http://img4.imageshack.us/img4/8340/screen091122010006.jpg

caracter acuzat : Junior

Mentionez ca la ce iteme am , unii bk se chinuie cateva combo sa ma omoare iar nenea Junior nu ma omoara doar pe mine dintr-un twist ci si bk full sau mai multe caractere deodata.Iar asta e doar o parte mica din cs filmata de mine...

Momente cheie:

00:20 Junior twist -> mor si eu , Sica si Kenvelo

5:30 Junior twist -> mor eu si >DarK<

11:20 - 11:30 urmariti cum Junior curata coroana doar din twist omoara doi bk full deodata (Juny si SaDic cred), faza tare care urmeaza : da un twist si murim vreo 4-5 insi deodata la sfarsitul cs-ului

Nu se poate sa mai vii sa joci la cs doar ca sa dai peste astfel de specimene .Sa va mai aud ca jucati curat ma zmeilor.

Posted

uitativa si in minutele 2:26 si 8:56 cum Klax187 omoara pe [bogdaN] dintr-un fury si apoi pe Kenvelo (transformat in dragonas) cu un skill de arma :)

@curatilor care sunteti voi curati ^_^

Posted

uitativa si in minutele 2:26 si 8:56 cum Klax187 omoara pe [bogdaN] dintr-un fury si apoi pe Kenvelo (transformat in dragonas) cu un skill de arma :)

@curatilor care sunteti voi curati ^_^

Esti implicat cumva ? Posteaza-ti filmuletul facut de tine daca ai asa ceva .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...