Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest colentina

Junior si >Dark< speed

Recommended Posts

Posted

Hai salut!

Ati ajuns la limita penibilului, de la 2 tastaturi la butoane magice, inventati de toate sa va scoateti, iar acu veniti ca nu sunt reguli pentru programe ajutatoare.

Sa fim seriosi, toti folosim auto-q la CS, eu nu vad cum poti da si combo (nu folosesc auto-combo, e mai incet ca mine) si sa apesi QWE cand ai 1 mana pe mouse. Doar daca nu-ti angajezi un om sa apese 2 ore QWE, penibil nu?

Asa ca n-o mai faceti pe lezatii, Gunit are deja 2 suspenduri pentru hack DB curent, nu mai vorbesc de DB-urile anterioare, despre Biggles n-am ce comenta, insa argumentele induse (2 tastaturi,etc) m-au facut sa rad singur in birou timp de 2 minute. Multumesc.

Cu stima,

Al vostru,

Gecson

Posted

Warn pentru toti avocatii.

Ce nu este clar in filmele care leam postat? diferenta este enorma intre inculpatii si altii BK care joaca corect.

Uitete la speedu lui Junior, chiar asa penibili sunteti sa spuneti ca nu avea speed? Luati ma orice BK si dati swell si o sa vedeti diferenta, Atunci cand ai dat click dreapta sa dai swell 2 secunde BKul NU SE POATE MISCA DIN LOC. Uitativa frate cu atentie la ultimu film care lam postat si sa vedeti la Junior cum da swell si poc imediat o ia din loc (aici era la sw de jos) dupaia se duce la sw de sus da iar swell si aproape instantaneu incepe sa dea cu ts !!! Faceti voi ma proba si o sa vedeti daca am sau nu dreptate. Asa e swelul la BK... ai dat cu swell urmatoarele 2 secunde caracterul iti este blocat ... nu se poate misca sau da cu ts sau alt skill. Asa sa continuam... dupa cum se vede in film apare scrisu ca inregistreaza... o luam amandoi la fuga inspre coroana... uitete atent e chiar langa mine si DL ala e chiar langa coroana (dati cu incetinitoru) cum reuseste el sa loveasca acel dl de la distanta aia? Nu va uitati ca are skill de range 2? (2 kb)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=402572 Sa ne readucem aminte... care e diferenta intre el si dark??? Zerooooooooo e diferenta .

PS:Mutativa itemele cat mai aveti timp. ... O sa revin cu un edit mai tarziu sa vedeti si pe junior acu 2 sapt la ultima poarta cum rupea speedu si omora tot doar cu ts.

Posted

Gata cu spamu cine mai are dovezi respectiv poza/filme mai poate posta restu liniste ca luati cate 20 zile pauza cadou din partea mea special !

20 zile ca sunt rezonabil la ora asta altfel va dau 40. Nu suntem in cort fiecare sa posteze cum vrea ce naiba ...

Sper ca m-am facut inteles !

Posted

Warn pentru toti avocatii.

Ce nu este clar in filmele care leam postat? diferenta este enorma intre inculpatii si altii BK care joaca corect.

Uitete la speedu lui Junior, chiar asa penibili sunteti sa spuneti ca nu avea speed? Luati ma orice BK si dati swell si o sa vedeti diferenta, Atunci cand ai dat click dreapta sa dai swell 2 secunde BKul NU SE POATE MISCA DIN LOC. Uitativa frate cu atentie la ultimu film care lam postat si sa vedeti la Junior cum da swell si poc imediat o ia din loc (aici era la sw de jos) dupaia se duce la sw de sus da iar swell si aproape instantaneu incepe sa dea cu ts !!! Faceti voi ma proba si o sa vedeti daca am sau nu dreptate. Asa e swelul la BK... ai dat cu swell urmatoarele 2 secunde caracterul iti este blocat ... nu se poate misca sau da cu ts sau alt skill. Asa sa continuam... dupa cum se vede in film apare scrisu ca inregistreaza... o luam amandoi la fuga inspre coroana... uitete atent e chiar langa mine si DL ala e chiar langa coroana (dati cu incetinitoru) cum reuseste el sa loveasca acel dl de la distanta aia? Nu va uitati ca are skill de range 2? (2 kb)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=402572 Sa ne readucem aminte... care e diferenta intre el si dark??? Zerooooooooo e diferenta .

PS:Mutativa itemele cat mai aveti timp. ... O sa revin cu un edit mai tarziu sa vedeti si pe junior acu 2 sapt la ultima poarta cum rupea speedu si omora tot doar cu ts.

pana la urma ce drq vezi tu in filmarile alea,ca nu inteleg ? ca dau combo unu dupa altu' ? pai dau ca pot ma nene ^^ , ma postati pe mine pentru speed,dar voi rupeti auto q si auto combo,cu toate ca nu ai voie cu programe ajutatoare,sa se ia o masura si pentru asta daca tot suntem aici.Uita-te la Gunit cum ii merge q da-te drq,nu-mi zi ca poti sa dai qqq in halu' asta.nici cu 12 degete ,a da si uitasem,la biggles se vede clar ca are elite,auto q activat cu f7,se vede in filmatul in care incearca sa mute ringul,dar din pacate nu poti muta itemele din inventory cand ai elite acvitat :))

Posted

pe bune am elite? DEMONSTREAZA !

PS: Mai bine sa nu iti muti itemele :)

pai o dovada mai clara decat acel filmulet cand iti muti ringurile nu exista :P

tu ai auto-heal pe 0 activat ( F7 ) de la ELITE .

nu incerca sa gasesti scuze ca nu exista , folosesc si stiu :P , corectule . :tiphat:

Posted

pe bune am elite? DEMONSTREAZA !

PS: Mai bine sa nu iti muti itemele :)

vezi sa nu-ti puste vreo vena , mai iesi si tu din casa ca e vara e placut .... alea alea

Posted

@Pe bune? ce zici tu sunt vorbe goale in vant.

@Zeule eu vin doar pe la cs in caz ca nu ai observat :))

am observat am observat,dar chiar,de ce nu puteai sa pui ringurile alea,ca tot nu inteleg ?

Posted

@Pe bune? ce zici tu sunt vorbe goale in vant.

@Zeule eu vin doar pe la cs in caz ca nu ai observat :))

am observat am observat,dar chiar,de ce nu puteai sa pui ringurile alea,ca tot nu inteleg ?

chiar m-am uitat pe toate filmuletele si sincer nu reiese nimic din ele.si la cel cu dark 9-10 x dmg,defapt erau 2-3 combo.Si nu ma impiedic decat odata cum zici tu,daca te-ai uita atent,ai vedea ca ma impiedic chiar de 2 ori.

Posted

te impiedici degeaba ...defiecare data...la fel dai combo ca si cum nu ai patit nimik...nu va mai scoateti atat ca ati avut ceva...se vede clar

@acum iau si suspend ca nu puteti sa acceptati soarta voastra :))

Posted

te impiedici degeaba ...defiecare data...la fel dai combo ca si cum nu ai patit nimik...nu va mai scoateti atat ca ati avut ceva...se vede clar

terminati ma cu prostiile,si asteptam decizii.

Posted

soarta la ce ? sunt curat. dovada mai clara este la Biggles din pacate,e mort dupa Elite.Eliteeeeeeeeeeeee-u Biggleeees !!!

Posted

inca. nu tiai mutat itemele?

ai vrea si tu iteme ca ale mele ;) N'am de ce sa le mut,mai bine le-ai muta tu,ca t-i se vede elite-u ^^

Guest coruptia1
Posted

daca erau acuzati / filmati _cris_ (follyc) sau master_m (oick) imediat apareau logurile, in secunda 2.... asa muritorii de rand tre sa astepte o luna doua ca deh nu toti avem admin

Posted

Mai eu ce vorbesc cu voi ... am spus liniste toata lumea ... vreau doar filme si poze nimic altceva nu povesti nu contre nu comentarii ... pe bune ca va dau la toti pauza cate 40 zile . Voi aveti impresia ca eu sunt aici pus de ochi frumosi .

Am spus sa postati poze sau filme ... eu impreuna cu colegii mei vom analiza probele si vom lua o hotarare ... posturile voastre si asa nu ne influenteaza cu nimic nici nu ne incalzesc cu nimic ...

Ma aduceti in postura sa va dau suspend la toti si sa inchid topicul pana la DELIBERARE !

Posted

' date='29 June 2012 - 02:24' timestamp='1340925845' post='6414817']

Mai eu ce vorbesc cu voi ... am spus liniste toata lumea ... vreau doar filme si poze nimic altceva nu povesti nu contre nu comentarii ... pe bune ca va dau la toti pauza cate 40 zile . Voi aveti impresia ca eu sunt aici pus de ochi frumosi .

Am spus sa postati poze sau filme ... eu impreuna cu colegii mei vom analiza probele si vom lua o hotarare ... posturile voastre si asa nu ne influenteaza cu nimic nici nu ne incalzesc cu nimic ...

Ma aduceti in postura sa va dau suspend la toti si sa inchid topicul pana la DELIBERARE !

Sa nu uitati sa analizati si elite-ul lui Biggles.Multumesc

up + 20 zile suspend

Posted

dark te invit sa citesti aici (primul post) inainte sa postezi aiurea in vant.

Crezi ca elite este singurul cliker pe pamant? asa se comporta clikerul pe care il folosesc eu. Nu stiu de unde ai ajuns tu la concluzia ca folosesc elite, nici macar nu stiu cum se foloseste elite sau cum ii zici tu la clikeru asta.

up + 20 zile suspend

Posted

Bine ca recunosti ca ai cliker admin atentie la ce zice merge si auto q la acest clikar vad deci 1 program ajutator ..

Biggles numai ai scapare tati:)) in caz ca nu se de ss am filmu deja facut cu elite si postez sa va lamuriti numai daca ai pile mai scapi:))

up + 20 zile suspend

Posted

ce demaraj ai Dark in intervalu 1:49 -1:52 ala ce o fi lag sau speed :-?

ce demaraj,ma vezi ca plec cumva ca din sageata ? vin calm dupa tine si iti dau de-ti sar plombele.Sunt maestru in combo,n-ai ce sa-i faci...

Si app,nu sti sa folosesti elite :)) du-te ma drq .Toti stiu prea bine cand ai activat auto q de la elite nu poti muta nimic din inventory,exact cum s-a intamplat la tine.Si alt clicker la care sa se intample asta,nu prea cred ca exista,nu te mai scoate ca oricum ss-ul il ai,m-ai postat degeaba dar din pacate te-ai postat pe tine.Ai avut elite si aia e,sa verifice si stavardai cu stavardastea.

Posted

ce demaraj,ma vezi ca plec cumva ca din sageata ? vin calm dupa tine si iti dau de-ti sar plombele.Sunt maestru in combo,n-ai ce sa-i faci...

Si app,nu sti sa folosesti elite :)) du-te ma drq .Toti stiu prea bine cand ai activat auto q de la elite nu poti muta nimic din inventory,exact cum s-a intamplat la tine.Si alt clicker la care sa se intample asta,nu prea cred ca exista,nu te mai scoate ca oricum ss-ul il ai,m-ai postat degeaba dar din pacate te-ai postat pe tine.Ai avut elite si aia e,sa verifice si stavardai cu stavardastea.

nu vad k dai de vreo 2-3 ori cu skil de arma in gol apoi te duci in biggles sa faci auto combo :)) app 60 de zile trec repde pe cand 99 next db =))

Posted

nu vad k dai de vreo 2-3 ori cu skil de arma in gol apoi te duci in biggles sa faci auto combo :)) app 60 de zile trec repde pe cand 99 next db =))

Ai vrea tu sa iau 99,stai drq ca is mai curat decat crezi.Mai exista si jucatori extremi de buni , Bat in voi ca in covoare 1 vs 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...