Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest colentina

Junior si >Dark< speed

Recommended Posts

Guest colentina
Posted

in ordine cronologica:

junior

junior

>Dark<

>Dark<

>Dark<

junior

>Dark< si lag ciudat. flood?

>Dark<

>Dark<

>Dark<

>Dark<

junior

junior

de curiozitate ija ce stats au cei 2 zmei? si Magnat.

Guest colentina
Posted

http://img404.imageshack.us/img404/2699/screen062420250002.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/3876/screen062420290003.jpg

http://img543.imageshack.us/img543/7331/screen062420400000.jpg

http://img440.imageshack.us/img440/4060/screen062421280001.jpg

Guest avocat
Posted

mai sunt niste filme trimise catre ija / ody prin mesaj privat inca de acum 2 saptamani in care aceleasi personaje au rolurile principale

la alea nu mai raspundeti sau iar favorizati codatii ca de obicei? sunt N precedente in acest sens cand raspundeti dupa cateva luni

Posted

frumos autoq

dati ma foc

ON: ca sa nu mai deschid alt topic :

Stim foarte bine ca domnu dark a fost un cocalar la cs de ieri 10 iunie.

Sa incepem cu inceputul...

in filmu urmator... dark imi da de vreo 6-7 ori cu ts in mine si ma omoara... dar sa se opreasca din ref canci. (se vede clar ca ia ref si ar trebuii sa se opreasca cel putin odata)

continuam... in filmu urmator se vede clar damage acela mov... adica reflectu... ia de cel putin 10 ori ref si uitativa si voi ... o singura data se impiedica... hai ma sa fim seriosi

clip 2

in clipu urmator e clar... se vede cum omoara prima data bk ala (Barosanu) cu o serie de 3-4 combo dupa care continua pe mine cu inca o serie de vreo 9 combo neavand el treaba de reflect.... el da intruna... combo dupa combo iar eu nici macar nu pot sa stau drep de la ref.

deci aici se vede cel mai clar ... no comment.

cum ar trebuii sa fie realitatea???

asa ar trebuii sa fie realitatea... intrun final sia dat seama ca este filmat si a scos speedu sau ce drac avea.. dupa cum se si vede in cele 2 filme de mai sus.

Cam atat am avut de zis daca mai aveti filme le astept sa le vizualizam impreuna.

A fost si follyc prezent... intrebarea mea este... de filmat a filmat ceva?

Asta era acu 2 sapt

Pentru cs-ul de la sapt asta :

LE: la inceput a jucat corect, spre final a inceput sa faca iar pe eroul

Se vede clar cum da combo dupa combo... degeaba am ref pe mine ca el e neafectat.

Uitativa si voi si o sa vedeti cum da combo in timp ce se indoaie din ref.

App sper ca se vede si speedu la junior la inceput de film... adica uitativa atent da cu swell si in urmatoarea secunda pleaca,... se duce in sus dupaia iar da swell si in secunda 2 direct da cu ts... speed clar .

Mai asteptam mult pana se rezolva problema asta cu asa zisi "Eroii" ai cs-ului? sau stam in continuare si ne batem joc unii de altii??

MAI ASTEPTAM MULT SAU NE BATEM JOC UNII DE ALTII???

Posted

hotii striga hotii!

la cs de duminica la inceput era ioni[Elf] pe Dark...isi tinea elfa intr-un loc ca sa-si poata da buf...nici combo nu-l avea facut...spre final a intrat dark pe bk(sa se verifice conectarile sau cand ia d/c din cauza lagului)

trebuia sa fac print cad imi spun ca nu pot sa joace din cauza lagului? cand isi baga si-si scoate,ca el asa nu poate juca?am jucat si eu o data la cs pe dark...mai mult in scut si ts jucam..aveam lag ...ce speed vb ma?

veniti aici cu romane cu texte cu vrajeli eu sunt gunit eu sunt bigles stiu,asa se face, asa e speed, asa e normal, ce stiti voi ma?

si eu am net prin orange,numai eu stiu cat ma chinuie...cu lagu..noroc ca nu prea am jucat in ultimele 2luni..cred ca aveam si eu un serial

Posted

cum da qq si autocombo in acelasi timp? are 4 maini?:)) sa tina cont si de asta ;)

tine tu cont de faptul ca dark da combo dupa combo.. incepe sa se indoaie putin de la ref (dar nu se indoaie pana la capat ca orice bk) si iar da combo

cat destpre alea 4 maini mai invata sa bagi 2 tastaturi la calc si mai vb

Posted

cum da qq si autocombo in acelasi timp? are 4 maini?:)) sa tina cont si de asta ;)

tine tu cont de faptul ca dark da combo dupa combo.. incepe sa se indoaie putin de la ref (dar nu se indoaie pana la capat ca orice bk) si iar da combo

asa si care-i speedu ? faptu' ca dau combo unu dupa altu' nu inseamna ca am speed,+ca se vede clar ca ma opresc la ref,nici tu nu te opresti de fiecare data la ref,terminati drq cu prostiile si vedem decizia adminilor.

una doua,hop speed,joc prea bine ma stai drq.

Posted

asa si care-i speedu ? faptu' ca dau combo unu dupa altu' nu inseamna ca am speed,+ca se vede clar ca ma opresc la ref,nici tu nu te opresti de fiecare data la ref,terminati drq cu prostiile si vedem decizia adminilor.

Cum zici tu " liquide "

Posted

Cum zici tu " liquide " care liquid ? esti deplasat ?

Posted

' date='02 March 2012 - 20:02' timestamp='1330711379' post='6252996']

da da da dai cu scan daca nici la rrurile si agi asta nu e posibil atunci aia e sa lasam admini sa isi faca treaba se vede clar ca nu dau numai eu in tarc Oricum vanatoare ca in Ally la hustle nu mai gasiti e ceva mai rar :)) GG sicily ati dovedit ink odata ca sunteti in plus !

Sicily este una dintre guildele cele mai vechi de pe acest server care a jucat, joaca, si va juca in modul cel mai corect, si inca o data am dovedit ca nu avem nevoie de toti cocalarii ratati care folosesc hack-uri/exploituri.

La fel ca si la EliTe vam oferit o sansa, pacat ca nu ati profitat de ea.

cel mai corect jucator dupa linkmania :)) salutare nenea :) ce faci folosesti auto q si auto combo ?? sau esti cufratele care da qqqq ??

domnii admini va rog frumos sa fiti atenti in clipurile puse de Biggles si macar un 60 ss pentru programe ajutatoare cred ca se poate acorda . :tiphat:

Posted

Biggles iati vacanta 60 de zile 1 admin sa uite la filmele lui va rog frumos sa uite cu atentie cand vrea sa mute ringu sa chinuie are elite activat cu f7 si +0 auto q in caz de nelamuriri am sa postez un film sa va convingeti + filmu lui care lam descarcat sa nul stearga:))

dati ma foc

ON: ca sa nu mai deschid alt topic :

Stim foarte bine ca domnu dark a fost un cocalar la cs de ieri 10 iunie.

Sa incepem cu inceputul...

in filmu urmator... dark imi da de vreo 6-7 ori cu ts in mine si ma omoara... dar sa se opreasca din ref canci. (se vede clar ca ia ref si ar trebuii sa se opreasca cel putin odata)

continuam... in filmu urmator se vede clar damage acela mov... adica reflectu... ia de cel putin 10 ori ref si uitativa si voi ... o singura data se impiedica... hai ma sa fim seriosi

clip 2

in clipu urmator e clar... se vede cum omoara prima data bk ala (Barosanu) cu o serie de 3-4 combo dupa care continua pe mine cu inca o serie de vreo 9 combo neavand el treaba de reflect.... el da intruna... combo dupa combo iar eu nici macar nu pot sa stau drep de la ref.

deci aici se vede cel mai clar ... no comment.

cum ar trebuii sa fie realitatea???

asa ar trebuii sa fie realitatea... intrun final sia dat seama ca este filmat si a scos speedu sau ce drac avea.. dupa cum se si vede in cele 2 filme de mai sus.

Cam atat am avut de zis daca mai aveti filme le astept sa le vizualizam impreuna.

A fost si follyc prezent... intrebarea mea este... de filmat a filmat ceva?

Asta era acu 2 sapt

Pentru cs-ul de la sapt asta :

LE: la inceput a jucat corect, spre final a inceput sa faca iar pe eroul

Se vede clar cum da combo dupa combo... degeaba am ref pe mine ca el e neafectat.

Uitativa si voi si o sa vedeti cum da combo in timp ce se indoaie din ref.

App sper ca se vede si speedu la junior la inceput de film... adica uitativa atent da cu swell si in urmatoarea secunda pleaca,... se duce in sus dupaia iar da swell si in secunda 2 direct da cu ts... speed clar .

Mai asteptam mult pana se rezolva problema asta cu asa zisi "Eroii" ai cs-ului? sau stam in continuare si ne batem joc unii de altii??

MAI ASTEPTAM MULT SAU NE BATEM JOC UNII DE ALTII???

Posted

nu am sa scriu fraze lungi ca sa ma apar :)) pt ca totul e o aluzie,daca aveam ceva poate faceam p nevinovatul :)) ,dar asa... nu am pt ce

spor la lvl si gunite mai invata sa dai din skill sa vezi cum zbori.."dar sa nu te filmezi singur draq poate,crezi ca ai speed si nu sti de unde =)) "

:tiphat:

Guest colentina
Posted

una e sa dai cu skill dupa cineva si sa sari pe el alta e sa te misti mai rpd ca toti restu, sa dai sweal din mers si in timp ce ma bat cu tine tu sa poti pleca sa omori charurile din jurul nostru :-j mai clar de atat nu se poate filma.. daca plangerea asta nu se incheie cu 2 ss-uri de 99 pe Junior si >Dark< insemna ca e legal sa foloseasca lumea speed pt ca e nedetectabil si nu se poate dovedi in nici un mod ca folosesti.

Posted

una e sa dai cu skill dupa cineva si sa sari pe el alta e sa te misti mai rpd ca toti restu, sa dai sweal din mers si in timp ce ma bat cu tine tu sa poti pleca sa omori charurile din jurul nostru :-j mai clar de atat nu se poate filma.. daca plangerea asta nu se incheie cu 2 ss-uri de 99 pe Junior si >Dark< insemna ca e legal sa foloseasca lumea speed pt ca e nedetectabil si nu se poate dovedi in nici un mod ca folosesti.

si unde vezi tu ca eu ma misc mai rpd ca ceilalti ?

Guest colentina
Posted

19692d1320857459-mw3-pc-release-not-sure-if-trolling-just-stupid.jpg

in toate filmuletele postate de mine ?

Posted

voi chiar aberati rau cu sweel ala..... cat ai vrea frate sa stea cand da un sweel 5 secunde 10? ca sa ai tu timp sa dai combo... daca ai pc calumea se misca bine... daca la voi se misca in reluare nu e vina lor.... va e frica acuma ca sunt mai buni gata pe ei au hack uitativa si in propria ograda ... + ca la full status daca esti rapid combo iese destul de repede daca sti sa joci daca nu poti sa dai si 20 -30 de secunde pana iese un combo + ca admini erau si ei prin zona ei de ce nu au sesizat asta?

Fara suparare...

O zi buna :tiphat:

Guest colentina
Posted

adminii din zona erau pe charurile de joc :) atacau castelul ...

degeaba ai full stats tot primesti reflect si damage de la oponenti si te poticnesti => faci combo mai greu decat crezi.

uite`te aici

la 19 secunde merge sa dea sweal abia apare swealu ca el deja o luat`o la fuga... e mult mai greu de atata sa fugi de un bk full care te urmareste si da in tine. cand primesti dmg te poticnesti si fugi mai greu la fel cum dai combo mai greu... dar la dark si junior nu se aplica asta :-"

Posted

adminii din zona erau pe charurile de joc :) atacau castelul ...

degeaba ai full stats tot primesti reflect si damage de la oponenti si te poticnesti => faci combo mai greu decat crezi.

uite`te aici

la 19 secunde merge sa dea sweal abia apare swealu ca el deja o luat`o la fuga... e mult mai greu de atata sa fugi de un bk full care te urmareste si da in tine. cand primesti dmg te poticnesti si fugi mai greu la fel cum dai combo mai greu... dar la dark si junior nu se aplica asta :-"

de unde luam si noi auto q si auto combo alea ? si arata-mi si mie unde dau eu heal si dispar asa.

Guest colentina
Posted

ai pe calculator un buton care arata asa: ( | ) apasa`l si iti merg asa pots.

Posted

Cum zici tu " liquide "

te rog frumos sa nu te bagi cu mine in seama anonimule . ms si sal

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...