Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

endLess.

[Rezolvat]Report - Quit Motan

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: endLessFCSB

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Motan

Screenshot-uri: 13zagef.png , 24qtk4x.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Lam alergat de la GET pana la DELIVER la deliver iam bubuit masina si a luato la fuga lam ajuns din urma iam dat cateva hituri dupa care a dar quit . Avea la el 100k daia a dat /quit

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nici unul

Martori: -

Posted

Apropo de unde stie el ca aveam eu 100k.

Vine asa dintr-o data eu stand afk.Si dau /quit(cu lagu asta,Mi s-a blocat si numai mergea,si am dat un mic relog ca poate isi revine) fara sa-mi dau seama ca este langa mine.

Posted

Ai fugit de la intrare in deliver prin toate curtile. Teai oprit am tras in tine si dupa ai dat /quit si imi zici ca tisa blocat jocul ?

8yyvly.png

Osa il rog pe Hkr sa verifice logourile sa vezi:)

Posted

Ai fugit de la intrare in deliver prin toate curtile. Teai oprit am tras in tine si dupa ai dat /quit si imi zici ca tisa blocat jocul ?

8yyvly.png

Osa il rog pe Hkr sa verifice logourile sa vezi:)

Chiar te rog sa-i spui lu hkr sa verifice log-urile.

Si /w ala ti l-am dat la vrajeala :-j .

Vroiam si eu oleaca te distractie.Sa ma fugaresti,dar se tot inteapa si nu ai ce face... :-??

ASTEAPTA DECIZIA UNUI MODERATOR FARA A MAI POSTA.

Posted

endLessFCSB,daca te uiti cu atentie la pozele tale vei observa ca ceasul tau e blocat.

Incercati sa lasati chestiile astea deoparte pana isi revine serverul.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...