Zohlomg Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Numele meu în joc: deathsaw Numele EXACT celui pe care îl reclam: Virtual Screenshot-uri: http://postimage.org/image/s7fsnbfqd/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se intelege din Screen Shot. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Andreea. Martori: -
RappMaN Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 sa va explic cu a inceput totu am intrat pe samp si m-am dus la cai am pariat 30k pe un cal si vine el si ma omoara cu,cutitul si daia l-am injurat nu avea niciun motiv sa ma omoare degeaba...
Zohlomg Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Imi cer scuze ca mai fac un post dar de asta sunt mafiot nene, sa omor oameni. Ar trebui sa te abtii de la injuraturi :). Ciao.
Dragos Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 De ce "vai de mama lui? O cunosti? Ati facut scoala impreuna? NU CRED Marele tau noroc e ca nu ai antecedente,dar asta nu te scapa in totalitate. Virtual primeste ban 7zile. Daca apar parintii in certurile voastre,va zic sigur,banul il aveti asigurat.