RaZzzZoR Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Numele meu în joc: RaZzZzoR Numele EXACT celui pe care îl reclam: N.o.Mercy , [blackAngel] Screenshot-uri: http://postimage.org/image/mxt7f04d3/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se vede in SS Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Maryus. Martori: SS
Guest Morphiz Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Asta'i vanatoare clar ! Meriti ban 7 zile ! PWPPPPP tu ? ce-i cu tine aici?
RaZzzZoR Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 =))) Esti penibil frateeeeeeeeeee , pentru ce injuri de fata cu atatia playeri ? crezi ca noua ne place sa va vedem injurand ? invata sa vb in primu rand ca nu esti la tine acasa ;) si doi nu e vanatoare pur si simplu v`am reclamat pentru ca nu stiti sa vorbiti :P.
Sonicutz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 stai un pic,da cu ce te am deranjat de am vb asa?pur si simplu am injurat ca nu a iesit nr care trebuia,altii cum injura?dar normal unu ca u tre sa se trezeasca sa faca rapid post.(vanatoare)
RaZzzZoR Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 Am mai zis si repet nu sunt obligat sa vad ce fel injurati , si tot voi sunteti tari in gura pe cat nu stiti sa vb mai si comentati , invatati sa vorbiti si dupa nu o sa va mai faca nimeni post. # Last Post.
BlackAngel Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 razor se stie ca esti vanator frate nu am nici o pb eu nam spus decat mati mati mati de 6 imputit firar aia a mati in plus cu ce te deranjeaza eu cu n.o.mercy aveam ultimi nostri bani si am pus impreuna si am pus eu 15k el 14k ca erau ultimi nostri bani si dak scoteam imparteam si neam enervat in plus ce trb ai tu :| ce tiam fkt eu tie team injurat pe tn,?:|, PS: merit mute inteleg ca am folosit un limbaj vulgar,dar cu ce il deranjeaza pe el cand ai ultimi bani si esti la disperare.. ce pb ai tu ?.. si in plus tu dc ne spui noua sa invatam sa vorbim e o amenintare sau ce stai linistit ca nu sunt ca tn decat sa fiu asa de kkt si sa nu fiu de trb ma las de samp in plus joc de 3 ani pe lm.. si am o gramada de ptr care stiu ca sunt de trb ideea e doar ca mam enervat ca numai aveam bani..
Apocalyptos Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Merita mute, nu ban, pt limbaj zic eu, a zis si el la nervi. Cred ca poate fi iertat. N.o.Mercy nu mai face haz de necaz acuma, a gresit ce vrei, iartal si tu , atat de greu ? eu nu cred Multumesc pentru intelegere !
Sonicutz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Merita mute, nu ban, pt limbaj zic eu, a zis si el la nervi. Cred ca poate fi iertat. N.o.Mercy nu mai face haz de necaz acuma, a gresit ce vrei, iartal si tu , atat de greu ? eu nu cred Multumesc pentru intelegere ! Pardon?1 uita te mai bine,cine a fost autorul postului si cine sunt inculpatii....si nu stiu de ce te bagi tu aici in vreme ce nu stii cam nimic despre ce s-a intamplat!
RaZzzZoR Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 1. NU ma doar pe mine capul ca au fost ultimi vostri bani. 2. NU trb sa injurati in public daca stiati ca nu e voie. 3. NU mai postati , asteptati decizia unui Moderator fara a mai face +1.
BlackAngel Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 asta vom face dar terminate te bate suferinta.. se vede ca ai 10 ani asa ca laso balta .. inteleg ca am vorbit urat merit mute-ul din plin sau pedeapsa pe care o voi primi dar nu inteleg pur si simplu care e pb ta suferi esti frustrat ai 10 ani sau esti vanator ?,puteai sami zici frumos uite ba baiatule ai injurat ai grije ca nu imi place sa vad deastea si etc imi ceream scuze dar sa vi sa faci post sa fi vanator.. fustrat/suferinta/10 ani clar.. PS: Imi cer scuze fata de admini,gm-i,playeri pentru ca am injurat aveam ultimi bani imi pare rau si imi cer scuze ca am injurat fara motiv si vam pus sa vedeti asa cv,imi cer scuze intregului sv inafar de razzor pentru ca este prea fustrat uitativa si la plangerea care a facuto la Mihai.Mihai suferinta asta de razzor a mers spawn civili in safe zone si la calcat pe Mihai.Mihai si baiatu sa pus pe esc ca avea arma si ii disparea am vb cu el si tot razzor suferinta ii face plangere dupa ce ca el se duce sa il calca ii face plangere pt ca a dat esc . VANATORRR CLAR JUR CE VANATOR:| ..
RaZzzZoR Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 asta vom face dar terminate te bate suferinta.. se vede ca ai 10 ani asa ca laso balta .. inteleg ca am vorbit urat merit mute-ul din plin sau pedeapsa pe care o voi primi dar nu inteleg pur si simplu care e pb ta suferi esti frustrat ai 10 ani sau esti vanator ?,puteai sami zici frumos uite ba baiatule ai injurat ai grije ca nu imi place sa vad deastea si etc imi ceream scuze dar sa vi sa faci post sa fi vanator.. fustrat/suferinta/10 ani clar.. PS: Imi cer scuze fata de admini,gm-i,playeri pentru ca am injurat aveam ultimi bani imi pare rau si imi cer scuze ca am injurat fara motiv si vam pus sa vedeti asa cv,imi cer scuze intregului sv inafar de razzor pentru ca este prea fustrat uitativa si la plangerea care a facuto la Mihai.Mihai suferinta asta de razzor a mers spawn civili in safe zone si la calcat pe Mihai.Mihai si baiatu sa pus pe esc ca avea arma si ii disparea am vb cu el si tot razzor suferinta ii face plangere dupa ce ca el se duce sa il calca ii face plangere pt ca a dat esc . VANATORRR CLAR JUR CE VANATOR:| .. 1. =)) "Avea arma si ii disparea" bai asta uite care e treaba daca mai vazut ca ti`am facut post puteai sa zici frumos pe server retrage si tu plangerea aia imi cer scuze dar tu ca batman , ce te`ai gandit ? hai sa fac spam si sa ma bag oriunde vrea muschiu meu s`au ce ? crezi ca esti vreun zeu si trebuie sa fii venerat ? 2. AI GRESIT suporta consecintele. 3. Ti`am mai spus invata frate romana ca te bate de nu stii ce e cu tine.
Sonicutz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ma tem ca te bate pe tine romana''ti'am''? a?:)) poate ti-am nu ti'am da in fn...si inca ceva,ai vazut ca am injurat eu si cu black ce ai zis,ahhhh acuma am prins 2,sa le fac post si sa mai fac si eu un +1 pe forum ca deh....altii au posturi iar eu nu am(razzzor) recunosc nu trebuia sa vorbim asa..ca unii sunt prea sensibili (razzzorica), asa ca rog un moderator sa se uite cat mai repede sa dea sentintele ca razzzor indata ajunge sa aibe 1000 de posturi numai din plangerea asta.
RaZzzZoR Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Ma tem ca te bate pe tine romana''ti'am''? a?:)) poate ti-am nu ti'am da in fn...si inca ceva,ai vazut ca am injurat eu si cu black ce ai zis,ahhhh acuma am prins 2,sa le fac post si sa mai fac si eu un +1 pe forum ca deh....altii au posturi iar eu nu am(razzzor) recunosc nu trebuia sa vorbim asa..ca unii sunt prea sensibili (razzzorica), asa ca rog un moderator sa se uite cat mai repede sa dea sentintele ca razzzor indata ajunge sa aibe 1000 de posturi numai din plangerea asta. 1. Nu cred ca eu as trebui sa invat romana TI`AM / TI-AM e tot aia , dar am uitat tu nu esti roman si nu pricepi romana ;). 2. LAST POST incearca sa nu mai postezi :P.
BlackAngel Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 bah baiatule decat sami cer scuze de la tn mai bn ma las de samp dute culcate suferinto ce esti
Sonicutz Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ma tem ca te bate pe tine romana''ti'am''? a?:)) poate ti-am nu ti'am da in fn...si inca ceva,ai vazut ca am injurat eu si cu black ce ai zis,ahhhh acuma am prins 2,sa le fac post si sa mai fac si eu un +1 pe forum ca deh....altii au posturi iar eu nu am(razzzor) recunosc nu trebuia sa vorbim asa..ca unii sunt prea sensibili (razzzorica), asa ca rog un moderator sa se uite cat mai repede sa dea sentintele ca razzzor indata ajunge sa aibe 1000 de posturi numai din plangerea asta. 1. Nu cred ca eu as trebui sa invat romana TI`AM / TI-AM e tot aia , dar am uitat tu nu esti roman si nu pricepi romana ;). 2. LAST POST incearca sa nu mai postezi :P. Se vede ca esti mare vanator..si plus ai tupeu sa jignesti oameni si pe forum aici, nu sunt roman si nu stiu romana,bine ca stii u romana ba romanule!!! se uita cineva si ce se intampla cu circu asta aici?ca saracu razzzor moare de nerabdare sa luam un ban sau warn.
RaZzzZoR Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 bah baiatule decat sami cer scuze de la tn mai bn ma las de samp dute culcate suferinto ce esti - Felicitari , debea astept sa te lasi de SaMp. - Last Post. - Vacanta placuta.
Dragos Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 N.o.Mercy , [blackAngel] primesc warn + mute 360 minute pentru limbaj + abuz de cenzura. Nu cred ca cineva este obligat sa va suporte limbajul colorat.