Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest

PK la golden

Recommended Posts

Posted

Da am dat pk dar nu la golden (si asta ca am fost provocat de tine ) si chiar imi pare rau ca nu am ajuns cu 5 sec mai devreme (pana sa nu dispara self defense) pe care al ai in printul 1 asta e metoda ta de a ma suspenda:)) incerci sa ma omori si dupa astepti sa te ajung din urma :)) bv ma :))

acum sa trecem la lucruri serioase CER suspend pentru Vanatoare la Domnul =)) =))

Posted

Ai dat pk la golden , ai luat bok-ul , meriti suspend....Iar eu nu prea am cum sa iti dau tie pk nici daca as vrea...esti dl full , eu sunt sm sub 25 rr... pacat ca nu am facut print serile trecuta cum ma amenintai ca ma tii numai in pk, ete ca ai reusit sa dai pk ...

Posted

Da am dat pk dar nu la golden (si asta ca am fost provocat de tine ) si chiar imi pare rau ca nu am ajuns cu 5 sec mai devreme (pana sa nu dispara self defense) pe care al ai in printul 1 asta e metoda ta de a ma suspenda:)) incerci sa ma omori si dupa astepti sa te ajung din urma :)) bv ma :))

acum sa trecem la lucruri serioase CER suspend pentru Vanatoare la Domnul =)) =))

Te apropii incet incet de culmea prostiei...crezi ca toti sunt disperati ca tine cu vanatoarea? Nu mai poate omul sa mearga la invazie ca dai u pk, barem data viitoare lasa si u omul sa ia bokul de jos si apoi poti sa dai pk-uri cate vrei...sau te rodea mana daca mai asteptai 2-3 sec pana il lua...daca ajungeai cu 5 sec mai devreme probabil ca nu mai avea poza cu goldenul (e cam logic daca gandesti putin)..dar de...hai sa postam repede aberatii pe forum inainte sa gandim...sau crezi ca statea de 5 min la golden?

Pacat ca inainte sa ne lasam....dadeai dovada de caracter si iti asumai raspunderea pt ceea ce faceai...barem de dadeai pm dupa ce mi-ai dat pk sa imi dau bokul...ne intelegeam in joc nu se ajungea aici...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...